Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Noszvaji családi meseút

2020.12.07.

Noszvaji családi meseút

10 "kacsalábon forgó" mesés házikóval

Noszvaj egy egész évben elérhető, népmesékre épülő családi programlehetőséget kínál: a mesés kikapcsolódásra vágyók a falu legszebb pontjait bebarangolva 10 kicsi „kacsalábon forgó” meseházikót találnak bennük  egy-egy palóc népmese és a meséhez kapcsolódó játékos feladat, beszélgetésindító kérdés kicsi és nagy meseutasoknak.



A Családi Meseút egy játékos kalandtúra, a „népmesék tanösvénye” mely alkalmat teremt a nyaralás, pihenés ideje alatt egy kellemes kötetlenül végigjárható sétával bebarangolni a falut, s betekintést ad a legizgalmasabb portákra. Útközben a meseházikóknál megpihenve gondosan válogatott archaikus népmesékkel ismerkedhet meg, a kirándulók apraja nagyja mesékhez pedig játékos feladatok , beszélgetés indító kérdések tartoznak. Aki jól figyel annak alkalma nyílik jobban megismerni gyermekét és sok mindent vihet haza batyujában a szemfüles látogató! 


A meseút minden állomása szabadtéren található, amit mindenki a saját családjával, az aktuális rendelkezéseknek megfelelően járhat be.


A meseút kezdőpontja a Harmónia Cukrászda vagy Rozika cukrászda, itt vehetitek meg a családi belépőjegyet, melynek ára 2000 Ft/család. A belépőjegyhez térkép, és mappa jár amibe gyűjthettek és hazavihettek minden meseházikóból 1-1 mesét. A Rozika cukrászda naponta 8:00 és 17:00 óra között, a Harmóni kedd kivételével 10:00-18:00 óra között tart nyitva.


A meseútról bővebb tájékoztatás a honlapon, aktuális információkat a Facebook oldalon találtok.


2020. december 7.

Frissítve 2022. március 23.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!