Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

3 vadiúj családi programhelyszín

Tudjuk, hol nem jártatok tavaly nyáron...

Még mindig van jó pár hét a szünidőből, így arra gondoltunk, figyelmetekbe ajánlunk három vadonatúj helyet, ahol még biztos nem jártatok tavaly nyáron, hiszen idén nyitottak.


Avalon Park – Miskolctapolca

A 2015 végére teljes egészében megépülő családi szórakoztató- és élménypark a Bükk szívében, Miskolctapolcán várja a családokat. A komplexum része egy hotel, étterem, konferenciaközpont, valamint rönkház apartmanok is. A már most nyáron is igénybe vehető szolgáltatások között van egy elektromos gokart pálya és a gyerekek kedvence, a 2500 négyzetméteres Maya Játszópark. A külöleges „maya dizájnnal” megtervezett ügyességi, mászó- és ugráló elemek, valamint csúszdák akár a felnőtt látogatókat is mozgásra csábíthatják. Az egész napos belépő 2000 Ft, a játékelemeket nem használó kísérőknek ingyenes.

Bővebben ezen a linken találtok információkat.


Extrém Kalandpark – Balatonfüred

A 71-es út mellett nyitott meg júniusban Magyarország legújabb kalandparkja 141 állomásos akadálypályával, 300 méteres csúszópályával, 16 méteres mászófallal és bringaparkkal. A kötélpályán az állomások úgy lettek kialakítva, hogy áltagos kondícióval is teljesíthetőek. A kezdő gyerekpályáktól az extrém felnőtt pályákig a család minden tagja megtalálja itt a neki legmegfelelőbb mászóalkalmatosságot. A mászást nem kedvelő családtagok használhatják a trambulint és az ugrálóvárat, vagy a bringaparkban csiszolhatják biciklis tudásukat.

Bővebben ezen a linken találtok információkat.


Dinó Park – Tata

A június végén megnyílt legújabb hazai Dinó Park a tatai Fényes Fürdő és a szintén nemrég megnyílt Fényes tanösvény közvetlen közelében található, így egyetlen látogatás alkalmával, akár mindhárom helyet kipróbálhatjuk.

A folyamatosan bővülő parkban életnagyságú dinók szobrait lehet megnézni, megtapogatni, sőt egyes állatok még hangot is adnak. Minden őslény mellett tájékoztató táblán olvashatjuk el a róluk szóló legfontosabb információkat.

A Dinó Parkról ezen a linken, a Fényes Fürdőről itt, a Fényes tanösvényről pedig ide kattintva találtok bővebb információkat.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!