Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Bemutatkozás

Jó néhány évvel ezelőtt kezdődött…, akkor még egygyerekes anyukaként programot kerestem az interneten egy őszi hétvégére, a nagymama látogatásának apropóján. Egy óra és több gyerekprogramos oldal felkeresése után feladtam a dolgot, és elhatároztam, hogy majd egyszer én magam csinálok egy ilyen oldalt. Ahogy ez lenni szokott, évek jöttem, évek mentek, és én nem csináltam, de sokaknak beszéltem róla. Pár hónappal második gyermekem megszületése után, látogatóban voltunk marketingvarázsló barátnőmnél, Gyöngyinél, és ismét szóba került a TERV. Gyöngyi ekkor feltette a varázskérdést: Na mi lesz, akkor megcsináljuk azt az oldalt? Meg – mondtam, és ennek a rövid párbeszédnek - de annál több munkának - az eredményét láthatjátok itt a Szélforgó oldalán.

Sokat ötleteltünk, beszélgettünk, nosztalgiáztunk… sok-sok gyerekkori emlék elevenedett meg újra és újra a szemünk előtt. Szerettük volna ezt az érzést megmutatni nektek is és a névválasztásnál ezért maradtunk egy igazi gyerekkori jelkép, a Szélforgó mellett.

A Szélforgó célja a lehető legtöbb program és helyszín összegyűjtése a gyerekes családok számára Budapesten és környékén. Fontos kiemelni, hogy a hangsúly a családi program jellegen van, tehát szakkörök, klubok, foglalkozások nem szerepelnek nálunk.

Akinek konkrét elképzelése van a program időpontját, típusát illetően, az egyből beizzíthatja a gyerekprogram-keresőt, ahol 6 szempont alapján kereshet. Aki inkább csak a nézelődik, az a helyszínek között böngészhet, hátha így támad egy jó ötlete.

Jó keresgélést kívánunk!

2014. 12. 03-án megnyertük az Év Honlapja 2014 díjat, Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán! A szakmai zsűri értékelése alapján a Szélforgó weboldala volt a legjobb az Életmód és sport kategóriában!

Egy héttel később elsők között kaptuk meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által - külső ajánlás alapján - odaítélt Családbarát hely matricát.

Nagyon-nagyon örülünk és köszönjük mindenkinek, aki támogatott bennünket ezen az úton!

Laky Krisztina és Koplányi Gyöngyi

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!