Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Heti programajánló

Hétről-hétre újabb lehetőségek nyílnak meg a szünidei programot kereső családok előtt. Ezen a hétvégén például beindulnak a Skanzen Bringatúrák és egy újszerű családi erdőfürdőzés program is bekerült a kínálatba. Ezen kívül folytatódnak a Magyar Nemzeti Galéria gyerekeknek szóló tárlatvezetései és akár kertmoziba is mehettek, ha úgy tartja kedvetek. Sőt: a hét második felére ígért kánikula apropóján egy jó kis strandajánlót is tartogatunk nektek.

Ne feledjétek nyereményjátékunkat se, ahol belépőket nyerhettek Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában a burgelandi Familyparkba! A játékot Facebook oldalunkon találjátok ezen a linken.

Gyerekprogramokban bővelkedő, gyerekkacajokban gazdag hetet kívánunk nektek! Ne feledjétek, a gyerekprogram-keresőt használva, személyre szabott programokat találtok!

A további érdekes, izgalmas, friss, családi programokat, sőt nyereményjátékainkat keressétek Facebook oldalunkonA héten is számíthattok meglepetésekre!

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!