Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Heti programajánló

E heti összeállításunkat a "staycation" kifejezés ihlette. Az angolszász világban “staycation” néven ismert intézmény a “stay” (maradni, ebben az esetben otthon maradni) és a „vacation” (szünidő) szavak összetételéből született. A lényege, hogy a család nem utazik messzire, hanem otthon és pár kilométeres körzetben töltik a vakációt. 

Ha tehát idén nyáron valamilyen okból nem tudtok, vagy nem is akartok elutazni, ötleteink segítségével otthon is szórakoztató programokat szervezhettek az egész hétre, vagy akár csak pár napra. 

A napi tevékenységeket négy nagy csoportra osztottuk: fő attrakció, jó tett helyébe jót várj, családi bolondozás és főzés.

A linkre vagy a képre kattintva találjátok a Szélforgó 5 napos otthoni vakációtervét!

Staycation

Gyerekprogramokban bővelkedő, gyerekkacajokban gazdag hetet kívánunk nektek! Ne feledjétek, a gyerekprogram-keresőt használva, személyre szabott programokat találtok!

A további érdekes, izgalmas, friss, családi programokat, sőt nyereményjátékainkat keressétek Facebook oldalunkonA héten is számíthattok meglepetésekre!

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!