Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Jegyvásárlás

Amennyiben az oldalon kiválasztott programra jegyet is lehet vásárolni, a program adatlapján található linkkel máris a jegyvásárló oldalra értek. 

Ha a gyerekprogram-kereső használat nélkül szeretnétek jegyet venni, akkor a szelforgo.jegy.hu oldalon közvetlenül megtehetitek.

A jegyvásárlás az InterTicket Kft. jegy.hu rendszerén keresztül történik. Kérjük, hogy a jegyvásárlás kapcsán felmerülő problémával, a megadott ügyfélszolgálati számon őket keressétek. Minden munkanapon 9-től 20 óráig telefonos ügyfélszolgálatot működtetnek, amely készséggel áll a Vásárlók rendelkezésére a +36-1-266-0000 telefonszámon, illetve a jegy@jegy.hu e-mail címen.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a szelforgo.jegy.hu oldalon a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák az un. kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 6 % + 700 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosároldalon található.

Köszönjük, hogy ezzel támogatjátok a Szélforgó működését!

A rendszer használatáról bővebben a következő linkeken olvashattok.

Általános szerződési feltételek: https://szelforgo.jegy.hu/aszf
Adatkezelési szabályzat: https://szelforgo.jegy.hu/adatkezelesi-szabalyzat
Vásárlási tájékoztató: https://szelforgo.jegy.hu/vasarlasi-tajekoztato

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!