Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

40 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL ÉS A BRÉMAI MUZSIKUSOK

Kategória:Zene, tánc
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2017. december 10. 10:30

Helyszín: Zeneakadémia
Cím: 1061 Budapest
Liszt F. tér 8.

In Medias Brass rézfúvós együttes és vendég művészek
Vezényel: Balogh Sándor
Hábetler András
 – ének
Epres Attila – mesemondó

Egy világ körüli utat járhatunk be a nézőtéren ülve, sok játék és kacagás kíséretében, bepillantunk különböző országok, népek és kontinensek zenéjébe, könnyed, kicsit karikírozó stílusban, mégis nagyon szerethetően.

A brémai muzsikusok szereplői kedves háziállatok, akiknek gazdáik nem veszik már hasznát, így útra kelnek, és közösséget alkotva legyőzik a gonosz betyárbandát összefogással és furfangos tervükkel. A mindenki által jól ismert történet a Grimm testvérek meséjének zenével fűszerezett változata, így természetesen a hangszerekkel is megismerkednek a koncertre látogatók. A brémai muzsikusok szereplői rézfúvós-, ütős- és énekhangon szólalnak meg az előadáson, melyet a zeneművek megálmodója, Balogh Sándor vezényel.

 

Jegyár: 2 500 Ft

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Tudjátok, hogy november utolsó hétvégéje előtt állunk? Ezúttal világot járunk, meglessük a titokzatos novemberi erdőt, és közelebbről megismerkedünk Harry Potter csodanövényeivel.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.