Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Advent Budapesten - Téli fesztivál és karácsonyi vásár

Kategória:Fesztivál, családi nap
Korosztály:Bölcsis, Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. december 16. 10:00
Ingyenes

Helyszín: Városháza park
Cím: 1053 Budapest

Ingyenes koncertek, bábszínház, betlehemes játékok, kézműves foglalkozások, gyertyagyújtás, jótékonysági macigyűjtés, angyalposta és még sok más program várja a kicsiket és nagyokat az Advent Budapesten téli fesztiválon a Városháza parkban, 2017. december 1-től karácsonyig. 

December 16.

11:00 Dalol a Magyar! – GYEREKJÁTÉK

a Pesti Magyar Színház zenés gyerekműsora

december 16., szombat 11.00

Városháza park – Üvegház

(45 perc)

Zenés gálaműsor a Pesti Magyar Színház legsikeresebb gyermek, ifjúsági és családi előadásaiból, melyen felcsendülnek A MUZSIKA HANGJA, a HARISNYÁS PIPPI, a VALAHOL EURÓPÁBAN és a SUNCITY – a Holnap tali!-mucical  népszerű slágerei.  A jól ismert dallamokat a Pesti Magyar Színház művészeinek és vendégművészeinek tolmácsolásában hallhatják.

December 17.


15:00 Az Aranygyapjú Társulat

adventi gyerekkoncertje

2017. december 2. (szombat) 11 óra
Városháza park – Üvegház

(40 perc)

Az interaktív bábelőadásairól ismert Aranygyapjú Társulat most különleges koncertjével nyitja meg a legkisebbek előtt is az adventi készülődés időszakát, melyben moldvai dél-alföldi és középkori magyar dalokból áll össze a karácsonyi csokor.


17:00 A harmadik adventi gyertya meggyújtása

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ezen a héten az advent mellett szó esik a madarakról és a titkokról. Sőt, a figyelmetekbe ajánlunk  egy olyan remek időtöltést, amire berozsdásodott tagjaitok lehet, hogy már csak egész halványan emlékeznek.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.