Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:Helyszín:

Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Advent Budapesten - Téli fesztivál és karácsonyi vásár

Kategória:Fesztivál, családi nap
Korosztály:Bölcsis, Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2017. december 23. 10:00
Ingyenes

Helyszín: Városháza park
Cím: 1053 Budapest

Ingyenes koncertek, bábszínház, betlehemes játékok, kézműves foglalkozások, gyertyagyújtás, jótékonysági macigyűjtés, angyalposta és még sok más program várja a kicsiket és nagyokat az Advent Budapesten téli fesztiválon a Városháza parkban, 2017. december 1-től karácsonyig. 

December 23.

11:00 Folk eDéNY zenekar

interaktív népzenei gyerekműsor

Városháza park – Üvegház

Interaktív népzenei gyerekkoncert, melyen a legkisebbek megismerkedhetnek a Moldvai népzene világával furulya, dob, koboz és kaval hangszerekre építve. Játékos együtt zenélés közben közösen teremtik meg a karácsonyi hangulatot a gyerekekkel.


17:00 Boquilla Negra Klarinét Zenekar: Karácsonyi Ragtime

koncert

Városháza park - Üvegház

A zenekar négy éve alakult Isaszegen három amatőr zenésszel és egy klarinéttanárral. A zene szeretete és a közös játék öröme formálta a környék és talán az ország egyik legvidámabb zenekarává. Fellépéseiken a felhőtlen szórakozás a legfőbb cél, amellyel ügyesen manipulálva mutatják be Brahms, Bizet, Strauss, Offenbach, Joplin stb. legkedveltebb és legismertebb műveit. Sikereket értek el nem csak Isaszegen, Budapesten és vidéken, hanem Lengyelországban és Szlovákiában is. A polkák, táncok, Ragtime-ok, rumbák és népszerű indulók 4 klarinétra való hangszerelésével a Boquilla Negra mindenhol a közönség kedvence lett. Másodszor lépnek fel az Advent Budapesten téli fesztiválon.


19:00 Kozma Orsi Quartet

koncert

Városháza park – Üvegház

Kozma Orsi a hazai jazzélet meghatározó alakja, az egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú énekesnő, aki országos ismertségét a Jazz+Az, a Cotton Club Singers tagjaként alapozta meg. Száznál is több hazai albumon szerepel közreműködőként és számtalan hazai, illetve külföldi klubban, fesztiválon lépett fel Európa-szerte. Quartettje 2008-ban alakult, első stúdióalbumukat rögtön Fonogram-díjra jelölték. Orsi jelenleg negyedik szólólemezén dolgozik.

December 24.


11:00 Pepino bohóc

Interaktív gyerekműsor

Városháza park – Üvegház

Amíg otthon az angyalok már a fák díszítésén szorgoskodnak a Városháza előtti téren, a karácsonyi vásárban Peppino bohóc varázsolja el a kicsiket vidám játékokkal, zenével, sok humorral és olyan gyerekdalokkal, amelyeket ők is jól ismernek és szívesen énekelnek. Peppino a jókedv és az izgalom fokozásának szakértője ez alkalommal is interaktív játékokkal, lufihajtogatással és kvízzel szórakoztatja a gyerekeket és minden látogatót.


14:00 A negyedik adventi gyertya meggyújtása

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Ezen a héten az advent mellett szó esik a madarakról és a titkokról. Sőt, a figyelmetekbe ajánlunk  egy olyan remek időtöltést, amire berozsdásodott tagjaitok lehet, hogy már csak egész halványan emlékeznek.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.