Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Heti programajánló

Két héttel karácsony előtt már szinte minden csak az ünnepről, az ünnepre való készülődésről szól. Reméljük, hogy azért egy-egy fél napot a kikapcsolódásra is szántok, hisz ebben az időszakban is számos izgalmas a karácsonyhoz kötődő vagy attól teljesen független családi program is található a kínálatban.

Gyerekprogramokban bővelkedő, gyerekkacajokban gazdag hetet kívánunk nektek! Ne feledjétek, a gyerekprogram-keresőt használva, személyre szabott programokat találtok!

A további érdekes, izgalmas, friss családi programokat, helyszíneket, sőt nagyszerű nyereményjátékainkat keressétek Facebook oldalunkon!

Épp a Balatonnál nyaraltok? Akkor irány a Sárkányfesztivál! Budapesten kerestek hétköznapi szünidei programot? A Közlekedési Múzeum alkotóműhelyeit ajánljuk figyelmetekbe vagy az ingyenes cirkuszi kalandparkot. De nézzétek meg  strandolós és várfoglalós ajnlatunkat is!