Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

4 klassz piac, ahova a gyerekekkel is érdemes ellátogatni

 

4 klassz piac, ahova a gyerekekkel is érdemes ellátogatni

Soha nincs elég korán a jó étkezési szokások kialakításához, amiben sokat segíthet a piacozás is


Ha ismeritek és szeretitek a káptalantóti Liliomkert piacot, akkor biztos tudjátok, hogy 2017. óta immár Budapesten is élvezhetitek az áruit és hangulatát. A Római parti Piac a Nánási udvarban, a Nánási út 47-49. szám alatt található. Minden szombaton 8 és 14 óra között tart nyitva. A termékek mellett szezonális kóstolókat, piaci eseményeket is szerveznek.

Régóta sokak kedvence a vasárnapi Pancs gasztroplacc termelői piac a Corvin negyedbeli Élesztőház udvarán. Itt télen-nyáron, esőben és napsütésben friss áruval, 9-től 14 óráig várják a látogatókat. A magyar őstermelőket felsorakoztató közösségi piacon olyan termelők kínálják portékáikat, akiknek fontos a természettel való összhang. Szezonális zöldségek-gyümölcsök, sajtok, házi sonkák és szalámik, pékáruk, szörpök, lekvárok, gyümölcslevek, borok várják gazdájukat.

havi rendszerességgel, vasárnaponként lebonyolított Erdei Piac is ismét kinyit márciusban. Az árusokat a Budakeszi Vadaspark közvetlen közelében találjátok. A szervezők azzal a céllal hívták életre az Erdei Piacot, hogy a természetjáró és erdőkedvelő kirándulók, illetve Budakeszi és környékének lakosai megismerjék erdő-mező kincseit, közvetlenül a termelőktől vásárolhassanak adalékanyagmentes, kistermelői és őstermelői termékeket, továbbá egy felhőtlen napot tölthessenek a szabadban, kirándulással és gasztronómiai élményekkel egybekötve.ű


tabáni Czakó kertben szombatonként 9 és 15 óra között várja a látogatókat a Czakó Termelői Piacz. Jobbnál jobb zöldségek, gyümölcsök, sajtok, húsfélék mellett lesznek virágok, magok, palánták, vadon termő gombák és más különlegességek is a kínálatban. A piac ideje alatt a termelői finomságokból készült elviteles reggelivel és ebéddel vár a Czakó Kert, valamint szezontól függően kézműves foglalkozásokkal és workshopokkal is. 

2021. február 9.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!