Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Ünnepi díszben a burgenlandi Familypark

 

Ünnepi díszben a burgenlandi Familypark

December 7. és 10. között Karácsonyi Varázslattal várják idén is a családokat.

Idén is megnyitja kapuit a Familypark decemberben és szeretettel vár mindenkit Karácsonyi Varázslat elnevezésű rendezvényére. December 7. és 10 között a családok ismét megtapasztalhatják, hogy milyen csodás is a tél Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában. A télen is nyitva tartó attrakciók, a varázslatos dekoráció, a gyerekeknek szóló karácsonyi műsor és számos más meglepetés gondoskodik a karácsonyi hangulatról. A program kikapcsolódást jelent az egész családnak a nyüzsgő karácsony előtti időszakban.

A bejárattól a Römer Étteremig bezárólag a Familypark attrakciói nyitva tartanak, így a tél közepén is felülhettek a Rattenmühle hullámvasútra, az Erdei Expresszen utazva felfedezhetitek a mesés téli tájat vagy az állatsimogatóban finom falatokkal kényeztethetitek kis barátaitokat. Ezen felül sok más érdekesség várja a látogatókat, például meglátogathatjátok a Mikulást, vagy bedobhatjátok a karácsonyi postaládába a kívánságlistátokat. A park bejárása során számos meglepetés is vár rátok!

A naponta többször megtekinthető gyerekeknek szóló karácsonyi műsort semmiképp se hagyjátok ki! A zenés-táncos műsor során egy varázslatos történettel ismerkedhettek meg. A show végén a karácsonyi mesefigurákkal egy ünnepi felvonuláson is részt vehettek.

A gasztronómia területén is klassz szezonális finomságok csábítják a látogatókat, mint például a sült gesztenye, égetett mandula, puncs és forralt bor. A rendezvény egyik kulináris fénypontja a gyerekek számára minden bizonnyal a tábortűz melletti pillecukor sütés lesz.

A karácsonyi vásári hangulat és a szabadidőpark nyújtotta lehetőségek kombinációja olyan élményt nyújt a Karácsonyi Varázslatra ellátogató családoknak, hogy egész biztosan senki sem fog unatkozni.

Nyitvatartás

2017. december 7-10.

11:00 – 20:00

Kasszazárás: 18:00

Belépő

3 éves kor felett 18 Euro

3 év alatti gyerekeknek és éves bérlettel rendelkezőknek ingyenes.

https://www.familypark.at/hu/weihnachtszauber/

2017. november 24.

 

vissza