Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kaméleon Kerámia

2016.03.31.

Kaméleon Kerámia

Nyitva tartás:
h - p: 15:00 - 20:00
szo - v: 10:00 - 18:00 

weboldal >>

1093 Budapest
Lónyay u. 28.
Telefon:
06-70-382-2943

Születésnap a Kaméleon Kerámia műhelyében!

Hangulatos kis műhelyünkben a betérő vendégek natúr kerámiákat festhetnek, de agyagozhatnak is, pirográffal fát „égethetnek”, sőt üveget gravírozhatnak, festhetnek.

Rendezvényekre is nyitottak vagyunk, volt már nálunk leánybúcsú, csapatépítés és nem egy szülinapi buli is!

Mi is a menete egy szülinapnak nálunk?

Írj egy megkeresést a kameleonkeramia@gmail.hu címre, írd meg, hány főre szeretnéd, milyen értékhatárban gyerekenként, mit szeretnétek csinálni, valamint az időpontot. Kb. 3 órát számolj a programra. (Mi a kerámiafestést szoktuk javasolni.)  Válaszunkban elküldjük a megfesthető kerámiák listáját, amiből majd választhatnak a gyerekek. (Mi is meglepjük az ünnepeltet!)

A kiadások között  terembérleti díjjal nem kell számolnod, mert ilyen nincs nálunk!

Eddigiekben úgy zajlottak a szülinapok, hogy először festettek a gyerekek, utána eszem-iszom, majd jött a torta (minden élelmiszert hozhattok, azt mi nem adhatjuk) és a köszöntés, ezután vagy játék vagy tánc, kinek mihez volt kedve.

Örömmel várjuk a megkereséseket!

www.kameleonkeramia.hu

vissza

Heti gyerekprogram-ajánlónkban mindig találtok érdekességeket, tartsatok velünk!

Két héttel karácsony előtt már szinte minden csak az ünnepről, az ünnepre való készülődésről szól. Reméljük, hogy azért egy-egy fél napot a kikapcsolódásra is szántok, hisz számos izgalmas családi program található a kínálatban.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.