Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Téli fesztiválok kis és nagy haspókoknak

Mert fesztiválok nem csak nyáron vannak. Vegyétek fel a legmelegebb szereléseteket, öltöztessétek jól fel a gyerekeket és irány valamelyik vidám téli gasztrofesztivál!

 


 

Fonyódi Kolbászfesztivál- február 3-5.

A téli Balaton egyik legnagyobb gasztronómiai eseményére idén február első hétvégéjén kerül sor. Várják csapatok, baráti társaságok, családok jelentkezését a már hagyományossá vált szombati kolbásztöltésre. Ha egyszer ti is szeretnétek megnézni milyen, ha még a kerítés is kolbászból van, itt a helyetek.

 

 

 


 

Pécsi Csokoládé Karnevál – február 4-5.

A Zsolnay Kulturális Negyedben megrendezésre kerülő ingyenes fesztiválon a szakmai programok mellett gyerekprogramokkal is várják az érdeklődőket. Lesznek csokis memória- és logikai játékok, csokis mesék, sőt a játszóházban vasárnap még maga Gombóc Artúr is életre kel.

 

 

 


 

Miskolci Kocsonya Farsang – február 17-19.

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb téli fesztiválja. A háromnapos esemény a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A programkínálatban több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program, kiállítások és farsangi felvonulás is megtalálható.

 

 

 


 

Kecskeméti Palacsinta Fesztivál – február 18.

Kecskemét első nagyszabású Palacsinta Fesztiválján lesz minden mi szem-szájnak ingere! Megválasztják az ország Kökényszemű Katicáját és a Palacsintás Királyt. A színpadon egész nap színvonalas zenés, táncos műsorok szórakoztatják a nem csak palacsintára, de vidám kikapcsolódásra is éhes látogatókat.

 

 

 X. Pilisszentkereszti Fánkfesztivál – február 25.

Mi is várhatja az egybegyűlteket egy vérbeli fánkfesztiválon? Pilisszentkereszten ismerik a jó fánkfesztivál receptjét, hiszen immár tizedik alkalommal rendezik meg a fesztivált. Egész biztosan lesz idén is sok-sok fánk, fánksütőverseny, fánkkóstolás, téltemetés, farsang, szórakozás, forralt bor és mulatság.