Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Repülőtér-látogatás

 

Repülőtér-látogatás

Nyitvatartás:

szombaton és vasárnap több időpontban


weboldal >>

1185 Budapest
Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Telefon: +36-20-261-5687

  • Tudta-e Ön, hogy a Liszt Ferenc Repülőtér egy önálló kisváros a nagyvárosban, saját kutakkal és vízművel, víztisztítóval, hőerőművel, orvosi rendelővel?
  • Tudta-e Ön, hogy egy repülőgép leszállásától egy századnyi ember dolgozik másodpercre pontos koreográfia szerint azon, hogy 30 perc múlva újra felszállhasson?
  • Tudta-e Ön, hogy a légiforgalmi irányítás legnagyobb része nem is az irányítótoronyban történik, de még csak nem is a repülőtéren?
  • Látta már a futópályák fényeit, a radarokat, az irányítótornyot vagy épp a tűzoltóbázist közvetlen közelről?

Ha bármelyik kérdésünkre nem a válasz, akkor csatlakozzon hozzánk, és látogassa meg velünk a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret buszos túránk keretében!Részvételi díj:

normál túra

5500 Ft/felnőtt

4700 Ft/gyerek, diák, nyugdíjas

17 500 ft/család (2+2)családbarát túra

4600 Ft/felnőtt

3900 Ft/gyerek, diák, nyugdíjas

14 600 ft/család (2+2)

A családbarát túrákon már 3 éves kortól fogadnak gyerekeket!

vissza

Heti programajánló a vidám családi pillanatokért!

Reméljük, nem fáradtatok el nagyon a gyereknapi mulatozásban, mert június első hétvégéjére is számos olyan programot ajánlunk, amit igazán kár lenne kihagyni. Itt van mindjárt a kétnapos, ingyenes Varázskastély Családi Fesztivál Nagykovácsiban, az új Bárka fesztivál a Feneketlen-tónál, a Nyári Pagonyfeszt, a Várkertfeszt, sőt még a kispesti Városünnep is ezen a hétvégén kerül megrendezésre.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!