Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:



Napszak:


Ár:

Programtípus:









Program helyszíne:



Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Babaszínház - Totyogók

Kategória:Színház, bábszínház, cirkusz
Korosztály:Bölcsis
Időpont:2024. május 13. 10:00
Jegyvásárlás

Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria
Cím: 1028 Budapest
Templom u. 2-10.

Első színházi élmény 0-4 éves korig a Laniakea Színház előadásába

Ezt a házat kisöpörjük, a port letörölgetjük, az elefántot megfürdetjük, a kacsát megfésülgetjük, a fiókot kihúzzuk, az autót beindítjuk, a motort pöfögtetjük, az ablakokat kitárjuk, a sátrat felállítjuk, kibújunk, bebújunk, felmászunk, lemászunk, repülünk, úszunk, duzzogunk és nevetünk.
Hogyan játszunk, ha egyedül vagyunk és ha érkezik valaki más is?

Játsszák: Nagy Petra és Keresztény Tamás
Zene: Keresztény Tamás
Rendezte: Nagy Petra
Az előadást 0-4 éves korig ajánljuk.
Időtartam: 40-45 perc játékkal együtt

A babaszínház jelentősége:
Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem kifejezetten nekik készülő játékokra. Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést. A kínai császárnékról
mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat.
Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz. Az esztétikai élmény, annak közös megélése, otthoni felidézése, s újraélése a csecsemő-szülő kapcsolat erősítésén, elmélyítésén túl, új tapasztalatokkal, ismeretekkel gazdagítja a kisgyermeket. Hatékonyabban, mint bármikor későbbi élete során. A művészet ebben az életkorban segíthet talán a legtöbbet.

HETI programajánló a vidám családi pillanatokért!

Idén a munka ünnepe a hét közepére esik, hosszú hétvége sajnos nincs kilátásban, így egy előrehozott ajánlóval készültünk a hétre, amiben a május 1-jei egyveleg mellett az első májusi hétvége legklasszabb családi programjait is megtaláljátok, például az EU-s csatlakozásunk 20. évfordulója alkalmából rendezett nagyszabású eseményeket és anyák napi programot is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!