Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:



Napszak:


Ár:

Programtípus:









Program helyszíne:



Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Boribon és Annipanni

Kategória:Színház, bábszínház, cirkusz
Korosztály:Ovis
Időpont:2024. május 23. 10:00
Elfogyott

Helyszín: Budapest Bábszínház
Cím: 1062 Budapest
Andrássy út 69.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Marék Veronika hőseit az egész világ ismeri, a mackó és a kislány történetein generációk nőttek fel. Hétköznapi kalandjaik legnagyobb varázsa, hogy minden mai és egykori gyerek számára ismerősek. Mert mindenki vágyott már piros kisautóra, barátkozott össze kóbor cicával vagy épített házat az asztal alatt. Mindenki volt már beteg, fújt a kádban buborékot, és kért anyától még egy esti mesét. És mindenkinek van legjobb barátja, mint Annipanninak Boribon, és Boribonnak Annipanni. Kapcsolatuk érdekes keveredése egy barátságnak és az anya-gyermek viszonynak. Mindkét esetben a feltétel nélküli szeretet az, ami összeköt két embert. A Boribon és Annipanni előadás nem más, mint egy szeretetteljes, nagy ölelés.
Az előadás a Boribon és Annipanni, Jó éjszakát, Annipanni!, Boribon születésnapja, Boribon beteg, Boribon házikója és az Annipanni, mesélj nekem! című kötetek alapján készült. A színpadon elhangzó dalok a 2011-ben A legjobb gyereklemez kategóriában Fonogram-díjjal kitüntetett, Boribon muzsikál című albumon jelentek meg.

Író: Marék Veronika
Bábszínpadi adaptáció: Gimesi Dóra
Dalszöveg: Marék Veronika
Zeneszerző: Tallér Zsófia
Látványtervező: Lisztopád Krisztina
Koreográfus: Sipos Vera
Rendezőasszisztens: Kalmár Éva, Csonka Maresz
Rendező: Ellinger Edina

Szereplők:
Boribon: Barna Zsombor
Annipanni: Pájer Alma Virág
Bence: Szolár Tibor
Cica: Bánky Eszter
Szuszi: Kovács Katalin
És mivel minden csodához kell még egy kéz: Rusz Judit

HETI programajánló a vidám családi pillanatokért!

Idén a munka ünnepe a hét közepére esik, hosszú hétvége sajnos nincs kilátásban, így egy előrehozott ajánlóval készültünk a hétre, amiben a május 1-jei egyveleg mellett az első májusi hétvége legklasszabb családi programjait is megtaláljátok, például az EU-s csatlakozásunk 20. évfordulója alkalmából rendezett nagyszabású eseményeket és anyák napi programot is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!