Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:

Program helyszíne:Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Délibáb Társulat: Az elveszett királyság / MINIMATINÉ

Kategória:Zene, tánc
Korosztály:Ovis, Kisiskolás
Időpont:2021. október 16. 11:00
Jegyvásárlás

Helyszín: MÜPA
Cím: 1095 Budapest
Komor Marcell u. 1.

A címben szereplő elvesztett királyság nem más, mint mindannyiunk szeretett Földje, amelynek megóvásáért közösen kell dolgoznunk. Széltündér, Erdőmanó és Aranybálna minden áron szabadulna az őket fojtogató szemétszörnyektől, kívánságuk pedig meghallgatásra talál, amikor a Színes Dombok Királyságára téved egy bátor kisfiú, hogy segítsen.

MINIMATINÉ - Délibáb Társulat: Az elvesztett királyság
Hol volt, hol nem lesz?

Új időknek új mesékre van szükségük, és a Délibáb Társulat tartalmas bábelőadása éppen ennek a felismerésnek köszönheti megszületését.

A 2019-ben alakult Délibáb Társulatban zenészek, táncosok és bábművészek szövetkeztek kicsik és nagyok okulására és szórakoztatására. Céljuk, hogy művészi és pedagógiai szempontból egyaránt igényes, minőségi előadásokat készítsenek. Az elvesztett királyság a repertoár fontos darabja, hiszen napjaink egyik legégetőbb kérdésével, a környezetvédelemmel, az ember természeti környezetére gyakorolt hatásával foglalkozik. Meg persze azzal, ami ebben a témában a legfontosabb: hogyan lehet megállítani a tragikus folyamatokat? A 3-8 éves korosztálynak ajánlott, Sólyom Tamás élőzenés kíséretével megvalósuló asztali bábelőadásban szerethető karakterekkel ismerkednek meg a nézők, ezért is érinti meg őket, amikor veszélybe kerül élőhelyük. A hős kisfiú szerencsére azonnal a segítségükre siet, így ha nem is egy személyben, de újdonsült barátaival összefogva sikerül megmentenie a világot. Szuperhős persze bárkiből lehet: az előadást lezáró foglalkozás valójában kinyitja a színpadi valóságot a nézőtér felé. A legkisebbek játékosan, énekelve, zeneszóra, a bábok közvetlen közelében tapasztalják és értik meg, miért kötelességünk megőrizni a minket körülvevő természet kincseit.

Közreműködők:
Széltündér............................................ Revuczky Nóra
Erdőmanó............................................ Goiteinné Dezséri Dóra / Goitein Gergely
Aranybálna........................................... Szörényi Júlia / Budavári-Soós Kornélia
Kisfiú.................................................... Matolcsy Gábor
Az előadás során élőben zenél............ Sólyom Tamás

Alkotók:
írta: Fabacsovics Lili
rendező: Szörényi Júlia
díszlet és bábok: Sári Miklós, Vincze Kata
zene: Sólyom Tamás

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Mindjárt itt az őszi szünet, de nem árt addig is lazítani egy kicsit, hisz október közepe szintén remek gyerekprogramokat tartogat. Vannak ajánlataink a játékos kedvűeknek, a könyvrajongóknak, a mesék szerelmeseinek, hogy csak egy párat említsünk a heti felhozatalból.

Idén ismét lesznek Halloween napok a burgenlandi Familyparkban, sőt, október 15-én induló Facebook nyereményjátékunkon családi belépőt is nyerhettek rá. Figyeljétek Facebook oldalunkat!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!