Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:



Napszak:


Ár:

Programtípus:









Program helyszíne:



Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Gyereknap a Budaörsi Reptéren

Kategória:Fesztivál, családi nap
Korosztály:Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2024. május 26. 09:00
Ingyenes

Helyszín: Budaörsi Repülőtér
Cím: 1112 Budapest
Repülőtéri út 2.

Az eseményre ingyenes a belépés, érdemes a teljes családdal, akár nagyszülőkkel is kilátogatni.

A repülés rajongói gyermeknapon sem maradnak programok nélkül, hiszen május 26-án, vasárnap egész nap ismét izgalmas élmények várnak kicsikre és nagyokra egyaránt a Budaörsi Repülőtéren.

A rendezvényen rengeteg érdekes és izgalmas program várja a családokat. Kicsiknek és nagyobbaknak is érdemes ellátogatni a Repülőtéri Gyereknapra: óriás játékokkal és sporteszközökkel lehet játszani, lesz óriásbuborék fújás, jelmezes animátorokkal is találkozhatnak a gyerekőcök és a legkisebbekről sem feledkeztek el a szervezők, hisz MVM babajátszó is lesz.

És ezúttal duplán érdemes az ég felé figyelni, hisz az Utazó Planetárium is megtalálható lesz a Budaörsi Repülőtéren, így a nap folyamán folyamatos csillagászati előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. Dőlj hátra a kényelmes székben, és készülj az égi előadásokra.

Repülőtér lévén persze a legnagyobb élmény a sétarepülés lesz, amit a repülés szerelmesei biztosan élvezni fognak. De emellett több katonai járművet is megtekinthetnek az érdeklődők.

Az esemény alatt nem fognak éhezni sem az érkezők, hiszen gasztro udvar is várja őket, ahol finom ételeket és italokat lehet majd fogyasztani.

Összességében, ha te is szeretnél egy igazán emlékezetes Gyermeknapot eltölteni a családdal, akkor mindenképpen látogass el a Budaörsi Repülőtérre 2024. május 26-án 9-18 óra között! A sokféle program és a jó hangulat garantáltan felejthetetlen élményeket fog nyújtani mindenkinek. Ne hagyd ki!

Kiemelt támogatók: HungaroControl , MVM, Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.

További együttműködők: Aeroglobe Kft., Fly-Coop Légiszolgáltató Kft., Goldtimer Alapítvány, Tank.hu

HETI programajánló a vidám családi pillanatokért!

Idén a munka ünnepe a hét közepére esik, hosszú hétvége sajnos nincs kilátásban, így egy előrehozott ajánlóval készültünk a hétre, amiben a május 1-jei egyveleg mellett az első májusi hétvége legklasszabb családi programjait is megtaláljátok, például az EU-s csatlakozásunk 20. évfordulója alkalmából rendezett nagyszabású eseményeket és anyák napi programot is.

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!