Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:

Program helyszíne:Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Őszi játékfesztivál

Kategória:Egyéb
Korosztály:Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2021. október 16. 10:00

Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Cím: 1036 Budapest
Korona tér 1.

A nagy sikerre való tekintettel ismét egész napos játékfesztivált rendez a Homoludens.hu Egyesület és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum. A pandémiás helyzet miatt több tavaszi, őszi és téli játékfesztivál is elmaradt, de október 16-án újra megrendezik az idei Őszi Játékfesztivált.

A fesztiválon gyerekjátékokkal és felnőtt-társasjátékokkal várnak minden játszani vágyó kicsit és nagyot.

Több mint ötvenféle, köztük nemzetközi és magyar játékdíjas játékok: izgalmas, különleges stratégiai, logikai, nyelvi és kvízjátékok, gyerekeknek készségfejlesztő és építőjátékok is kipróbálhatók a nap folyamán a földszinti terekben és a múzeum udvarán. Játékmesterek – önkéntesek és közösségi szolgálatos diákok – segítik az asztaloknál a szabályok gyors elsajátítását, és akár be is állnak a játékba, ha nincs meg a szükséges létszám.

Aki játszik, nyerhet is, hiszen kétszer is lesz ajándéksorsolás azok között, akik a pecsétgyűjtő lapokkal igazolva legalább öt játékkal megismerkedtek.

Az udvaron dobójátékokat, a színházteremben pedig óriás fajátékokat próbálhatunk ki. A gyerekek kézműves játékokat is készíthetnek, papírhajtogatást tanulhatnak, illetve papírrepülővel versenyezhetnek.

III. kerületi iskolai csoportok, osztályok jelentkezését is várják, számukra a rendezvényen igény szerint külön csoportvezetőt biztosítanak a szervezők, és egyedi játékbemutatókat, mini bajnokságokat is tartanak.

A játékfesztivál a III. kerületi lakosoknak ingyenes, a máshonnan érkezőknek pedig egy múzeumi belépőjegy megvásárlásával látogatható.

További információk és jelentkezés: info@homoludens.hu, homoludens.hu

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.


Őszi Játékfesztivál plakát

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Mindjárt itt az őszi szünet, de nem árt addig is lazítani egy kicsit, hisz október közepe szintén remek gyerekprogramokat tartogat. Vannak ajánlataink a játékos kedvűeknek, a könyvrajongóknak, a mesék szerelmeseinek, hogy csak egy párat említsünk a heti felhozatalból.

Idén ismét lesznek Halloween napok a burgenlandi Familyparkban, sőt, október 15-én induló Facebook nyereményjátékunkon családi belépőt is nyerhettek rá. Figyeljétek Facebook oldalunkat!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!