Keresem

Programkereső

Keresett kifejezés:
Korosztály:Napszak:


Ár:

Programtípus:

Program helyszíne:Dátum:Add meg az adott idő intervallumot:
-

Gyerekprogram helyszínek

10 kategóriába csoportosítva összegyűjtöttük a gyerekprogram helyszíneket. Ha nincs konkrét elképzelésed és inkább csak keresgélnél a helyszínek között akkor ez a rész neked szól.

Megnézem | »

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Szüreti nap

Kategória:Fesztivál, családi nap
Korosztály:Ovis, Kisiskolás, Kiskamasz
Időpont:2021. október 16. 14:00
Ingyenes

Helyszín: Hagyományok Háza
Cím: 1011 Budapest
Corvin tér 8.

A szüreti időszak hagyományos falusi társadalomban valamilyen jeles naphoz kötődött Szent Mihálytól Simon-Júdás napjáig. A szüret mindig többet jelentett egyszerű munkánál, ünnepnek számított és számít ma is, hiszen egy egész évi munka gyümölcsével szembesül a szőlőművelő.

Október 16-án a Guliba társulat néptáncosai vidám, szüreti hangulatot teremtenek a táncoslábú, táncoskedvű gyerekeknek és családoknak. A népi játékok során meglátogatjuk a badacsonyi szőlőhegyet, a morcos csősz kertjét és eljuthatunk egy igazi szüreti mulatságba is.
Kézműves foglalkozásainkon csutkamalacot és nemez borospalackot készítünk, a Görömbő Kompánia interaktív, zenés-táncos műsorral készül gyerekeknek, családoknak.

Kerekasztal beszélgetésünkben a szőlészet és borászat témakörét járjuk körbe, a környezettudatosság szempontjaira is nagy hangsúlyt fektetve. Szó lesz organikus borászatról, a szőlészet melléktermékeinek teljeskörű felhasználásáról, organikus szőlőmagolaj készítésről és a szőlő kozmetikai célú felhasználásáról.

Gasztronómiai előadásunk keretében betekintést nyerhetünk a hagyományos szüreti ételek elkészítési módjaiba, az esti táncházban pedig szüreti étel és italkóstolókkal várjuk látogatóinkat.

A programokra való belépéshez védettségi igazolvány felmutatása szükséges.

Részletes program:

14.00-19.00 Kézműves foglalkozások    
Csutkamalac készítés Dobi Pállal és Benedek Krisztinával
Borospalack tartó nemezelés Dobinszki Csillával és Haulik Judittal
15.00-16.00 Interaktív gyermekfoglalkozás: Görömbő Kompánia – Mesébe szőtt tánc, táncba szőtt mese
16.00-17.00 Gyerektáncház a Guliba társulattal
17.00-17.50 Kerekasztal beszélgetés
17.50-18.50 Ételek szüretkor - gasztronómiai előadás és ételkóstoló Katlan Tónival 
19.00 Hagyományok Háza táncház

A programokra való belépéshez védettségi igazolvány felmutatása szükséges.

Heti programajánló az együtt töltött pillantokért

Mindjárt itt az őszi szünet, de nem árt addig is lazítani egy kicsit, hisz október közepe szintén remek gyerekprogramokat tartogat. Vannak ajánlataink a játékos kedvűeknek, a könyvrajongóknak, a mesék szerelmeseinek, hogy csak egy párat említsünk a heti felhozatalból.

Idén ismét lesznek Halloween napok a burgenlandi Familyparkban, sőt, október 15-én induló Facebook nyereményjátékunkon családi belépőt is nyerhettek rá. Figyeljétek Facebook oldalunkat!

A fenti linkre kattintva megtaláljátok családos, gyerekprogram-ajánlatainkat! Kövessetek bennünket a Facebook-on is, ahol mindennap más és más programokról, érdekességekről adunk hírt.

Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!