Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

2017-ben is szolgál újdonságokkal a Katonai Emlékpark

 

2017-ben is szolgál újdonságokkal a Katonai Emlékpark

A pákozdi emlékpark immár nyolc éve várja a látogatókat

Márciustól ingyenesen letölthető a KEMPP applikáció iOS és Android rendszerű okostelefonokra. A digitális tárlatvezető program bővebb információi belépőjegy megvásárlásával aktiválhatóak és a látogatás napján elérhetőek használója számára. A rendszer továbbá lehetővé teszi, hogy folyamatosan tájékoztatást kapjon az Emlékpark aktuális eseményeiről, akciókról és híreiről.  

Új kínálati elemként jelenik meg idén a BaKAland katonai akadálypálya, a Raptor lézerharc és az épített kemence nyújtotta lehetőségek.

A kalandot és élményt keresőknek az egyes programokat 10 főtől van lehetőség - előzetes megrendelés alapján - igénybe venni.  A BaKAland a katonák által használt akadálypálya kicsinyített mása, további elemekkel bővítve, úgymint légpuska lövészet, kézigránát célba dobás, aknakeresés. A Raptor lézerharc (laser tag) egy szimulációs stratégiai kalandjáték, amit kortól, nemtől függetlenül bárki játszhat. A játékeszközök infravörös jellel működnek, mint egy TV távirányító, teljesen veszélytelenek a játékosokra, és azok környezetére. A programokat előzetes bejelentés alapján, térítés ellenében, szabadtéren, jó idő esetén tudjuk biztosítani! Bejelentkezés a programokra a foglalas@kempp.hue-mail címen.

A tavaszi szünetben izgalmas katonai programok, foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat.

Április 13-15 között, illetve 18-án ’48-as foglalkozások, Apródképző a kisebbeknek, Ifjú Nemzetőr képzés és ügyességi honvédelmi feladatok a nagyobbaknak. A belépőjegy megvásárlásával (karszalag) lehetőség van a programokon részt venni.

Az Emlékpark 2017. március 11. – 2017. november 12-ig minden nap 10.00 és 18.00 óra között tart nyitva.

Forrás: KEMPP honlapja.


2017. március 27.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!