Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 állati élménypark az őszi családi kirándulásokhoz

 

5 állati élménypark az őszi családi kirándulásokhoz

Ha már sokszor voltatok a Fővárosi Állatkertben vagy a Budakeszi Vadasparkban és szeretnétek új helyeket felfedezni, akkor ez a cikk nektek szól.

Szigethalmi Vadaspark és Állatsimogató

A hely Budapest közvetlen közelében található, így a fővárosiaknak akár egy hétvégi délutáni kiruccanás keretében is érdemes ide kilátogatni. Az őshonos és egzotikus állatok megcsodálása mellett lehetőség van utazni a kerti kisvasúton, van pónilovaglás, állatetetés és több játszótér is. A park keddtől vasárnapig naponta nyitva tart.

Taksonyi Pónifarm

Szintén a főváros közelében található helyszín. A park területén sokféle állat található: láma, alpakka, nandu, szamár, törpemalackák, nyuszik, holland törpekecskék, kameruni barik, kacsák, libák, tyúkok, rókák, ormányos macik, lovak és persze a pónilovak. Természetesen lehet lovagolni nagy és pónilovakon, a játszótéren mászókázni, csúszdázni, hintázni, homokozni. 2019-től bővült a szolgáltatások köre: a gyerekek trambulinozhatnak, légvárban játszhatnak és épül egy drótkötélpálya is.

Magán Zoo Felsőlajos

A Kiskunság területén található állat-és szabadidőparktól így vallanak tulajdonosai: "A türelmes látogató az állatkerti állatok mellett megszámlálhatatlan védett madárral vagy akár mókusokkal is találkozhat a területen. Állatkertünk leginkább a nevükre hallgató állatainkról és a sokaknak felejthetetlen élményt nyújtó kölyökállat bemutatókról ismert." A parkban büfé, játszótér, valamint nyársaló- és főzőhelyek is hozzájárulnak, hogy egy kellemes napot töltsünk el itt a családdal. 

Pusztai Állatpark

A Hortobágy szívében található parkot azért hozták létre 1997-ben, hogy egyrészt bemutassák régi magyar háziállatainkat, másrészt, hogy elősegítsék ezen fajták fenntartását, népszerűsítését hazánkban. aki ide belép, az nemcsak közelebbi kapcsolatba kerülhet az erdélyi kopasznyakú tyúkokkal, a parlagi kecskékkel és szamarakkal, rackákkal és mangalicákkal, hucul lovakkal, magyar szürke marhákkal, a dagonyázó házi bivallyokkal, és a többi jószággal, hanem hozzá is járul ezek tenyésztéséhez. Az állatsimogatóban a gyerekek a bárányokkal, kecskegidákkal, szamarakkal, szamárcsikóval ismerkedhetnek és zoo-csemegével etethetik őket.

Zsályaliget Élménypark Pogány

Baranya megye legnagyobb családi élményparkja 23 hektáron várja a látogatókat. A parkban mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot, legyen az kaland, szórakozás, sport, tanulás vagy akár természetjárás. A nomád állatkert lakói egykor elterjedt tanyasi állatok, melyek az 50-es években őseinknél minden háznál megtalálhatók voltak. De ezen kívül az interaktív tanösvénytől a drótkötélpályán át a vízi kalandokig még rengeteg minden van itt, ami élvezetté varázsolja a családi látogatást.

2019. október 7.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!