Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

5 állati élménypark az őszi családi kirándulásokhoz

 

5 állati élménypark az őszi családi kirándulásokhoz

Ha már sokszor voltatok a Fővárosi Állatkertben vagy a Budakeszi Vadasparkban és szeretnétek új helyeket felfedezni, akkor ez a cikk nektek szól.

Szigethalmi Vadaspark és Állatsimogató

A hely Budapest közvetlen közelében található, így a fővárosiaknak akár egy hétvégi délutáni kiruccanás keretében is érdemes ide kilátogatni. Az őshonos és egzotikus állatok megcsodálása mellett lehetőség van utazni a kerti kisvasúton, van pónilovaglás, állatetetés és több játszótér is. A park keddtől vasárnapig naponta nyitva tart.


Taksonyi Pónifarm

Szintén a főváros közelében található helyszín. A tulajdonosok célja egy olyan létesítményt létrehozása volt, ahol a gyerekek és szüleik közelebbről megismerkedhetnek az állatokkal és egy kellemes napot tölthetnek el játékokkal, szórakozással. Jelenleg a park területén lehet lovagolni nagy és pónilovakon, a játszótéren mászókázni, csúszdázni, hintázni, homokozni, valamint egy technikás quad pályán robogni buggyval quaddal vagy pedálos gokartokkal, kis traktorokkal ügyeskedni az erre kialakított pályán. Lehet még távirányítós autóval játszani, valamint felnőtteknek és gyerekeknek kialakított íjazó pályát használni. 


Magán Zoo Felsőlajos

A Kiskunság területén található állat-és szabadidőparktól így vallanak tulajdonosai: "A türelmes látogató az állatkerti állatok mellett megszámlálhatatlan védett madárral vagy akár mókusokkal is találkozhat a területen. Állatkertünk leginkább a nevükre hallgató állatainkról és a sokaknak felejthetetlen élményt nyújtó kölyökállat bemutatókról ismert." A parkban büfé, játszótér, valamint nyársaló- és főzőhelyek is hozzájárulnak, hogy egy kellemes napot töltsünk el itt a családdal. És ha siettek, akkor még egész kicsiként is megcsodálhatjátok Sunnyt, az augusztusban született kistigrist.


Pusztai Állatpark

A Hortobágy szívében található parkot azért hozták létre 1997-ben, hogy egyrészt bemutassák régi magyar háziállatainkat, másrészt, hogy elősegítsék ezen fajták fenntartását, népszerűsítését hazánkban. aki ide belép, az nemcsak közelebbi kapcsolatba kerülhet az erdélyi kopasznyakú tyúkokkal, a parlagi kecskékkel és szamarakkal, rackákkal és mangalicákkal, hucul lovakkal, magyar szürke marhákkal, a dagonyázó házi bivallyokkal, és a többi jószággal, hanem hozzá is járul ezek tenyésztéséhez. Az állatsimogatóban a gyerekek a bárányokkal, kecskegidákkal, szamarakkal, szamárcsikóval ismerkedhetnek és zoo-csemegével etethetik őket.


Zsályaliget Élménypark Pogány

Baranya megye legnagyobb családi élményparkja 23 hektáron várja a látogatókat. Élményparkunkban mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot, legyen az kaland, szórakozás, sport, tanulás vagy akár természetjárás. A nomád állatkert lakói egykor elterjedt tanyasi állatok, melyek az 50-esévekben őseinknél minden háznál megtalálhatók voltak. De ezen kívül az interaktív tanösvénytől a drótkötélpályán át a vízi kalandokig még rengeteg minden van itt, ami élvezetté varázsolja a családi látogatást.

2017. szeptember 12.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!