Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Advent a Familyparkban

 

Advent a Familyparkban

Karácsonyi Varázslat 2018-ban is a burgenlandi szabadidőparkban!

Az advent a családi együttlét időszaka, amihez a Familypark, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja a legjobb választás! Nálunk a szülők és gyermekek egyaránt könnyen karácsonyi hangulatba kerülhetnek. Az osztrák–magyar határ közelében található szabadidőparkban ugyanis a november 30-tól december 2-ig és december 7-től 9-ig tartott Karácsonyi Varázslat alkalmával különleges adventi élmények várják a vendégeket.

A Familyparkot ebben az időszakban sötétedés után valósággal beragyogják a karácsonyi fények. Varázslatos figurák, angyalok, a Mikulás és számos további meglepetés vár a kicsikre és nagyokra egyaránt.

A szabadidőpark családoknak szóló adventi kínálata azonban jelentős mértékben eltér egy megszokott karácsonyi vásártól. Az időjárástól függően annyi attrakció működik majd, amennyit csak el lehet indítani. A gyermekekkel meglátogatható az állatsimogató és naponta több alkalommal is karácsonyi showműsor és vidám felvonulás szórakoztatja a vendégeket. A gazdag program nem csak a gyermekeknek kínál feledhetetlen élményt.

Természetesen az olyan klasszikusok sem hiányozhatnak a kínálatból, mint a puncsos stand, a forralt bor, a sült gesztenye és mandula. A szabadidőpark éttermei nagyszerű alkalmat kínálnak a vendégeknek, hogy felmelegedjenek egy kicsit, mielőtt újra belevetnék magukat a Familypark kínálta karácsonyi élményekbe.

www.familypark.hu/weihnachtszauber

***

November 30. - december 2. és december 7-9.

11.00-20.00 óráig

Napijegy: személyenként 19 euró.

A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés.

2018. november 9.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!