Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Állatkerti világ - családi foglalkoztató füzet

 

Állatkerti világ - családi foglalkoztató füzet

A Fővárosi Állat- és Növénykert kiadványai ingyenesen letölthetők honlapjukról

Szeptember közepén indította el a Fővárosi Állat- és Növénykert az Állatkerti világ című sorozatot, amely azóta is rendszeresen jelentkezik egy-egy újabb kreatív családi foglalkoztató füzettel. Az óvodásoknak és iskolásoknak, ilyen korú gyermeket nevelő családoknak szánt, letölthető és kinyomtatható füzetek mindegyike egy-egy központi témával foglalkozik, játékos formában nyújtva betekintést az állatkerti világba, különösen a kulisszál mögötti szakmai munkába, persze sok érdekességgel, kreatív kézműveskedésre csábító ötlettel kiegészítve.Az első hét füzetet a négy évszaknak - ősztéltavasznyár, valamint  az állatok napirendjének és táplálkozásának, alkalmazkodásának, valamint érzékelésüknek szentelték. A nemrég megjelent nyolcadik füzet témája a közlekedés és tájékozódás.


Az új füzetek megjelenésével egy időben az előző füzet megoldásait is elérhetővé teszik.


A sorozat összeállításánál óvodai témaköröket és kiegészítő témaköröket vették alapul, majd ezeket korosztályoknak megfelelő problémafelvetésekkel és feladatokkal tették teljessé egészen az általános iskola 8. osztályig, így szinte biztos hogy bármilyen korú gyereketek van, megtaláljátok a nekik megfelelő anyagokat!


2020. november 11.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!