Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Balatoni kertmozik

 

Balatoni kertmozik

Ti is imádtátok? A gyerekek is biztos odalesznek érte!

Gyerekkorunkban mindig nagy élmény volt, ha kertmoziba mehettünk a balatoni nyaralás során. Már kora reggeltől erre készültünk. Lehet, hogy a mai gyerekek kicsit retró elfoglaltságként tekintenek a kertmozizásra, de egy próbát megér. A gyerekek új élménnyel, ti pedig egy kedves emlék újraélsztésével lehettek gazdagabbak. Összeállításunkban a balatoni kertmozikat  gyűjtöttük össze.

A csopaki Forrás Kermozi a Forrás utca 1. szám alatt található és autósmoziként is üzemel. A belépő egységesen 1000 Ft/fő. Augusztus hónap folyamán a kisebb gyerekekkel érkezők megnézhetik itt a Barátom, Róbert Gida és a Hotel Transylvania 3. című filmeket, a kamaszodó gyerekekkel mozizóknak pedig a Mamma Mia 2. részét vagy A hangya és a darázst ajánljuk. A vetítések 21:00 órakor kezdődnek.

Fövenyes Kertmozit Balatonudvardi-Fövenyes egy hangulatos utcájában találjátok. A jegyár 1200 Ft fejenként, és mivel a mozi kutyabarát, így négylábú kedvenceiteket sem kell otthon hagyni. Pénztárnyitás az előadás előtt egy órával, a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. A vetítések 21:00 órakor kezdődnek. Augusztusban többek között műsoron, a Barátom, Róbert Gida, a Hotel Transylvania 3. és A hihetetlen család 2.

A Balatonakali Kertmozi a Művelődési Ház kertjében kialakított közösségi térben üzemel a Petőfi Sándor u. 2. alatt. A kertmozi teljesen akadálymnetesített és kutyabarát. A belépő 1200 Ft /fő. Pénztárnyitás az előadás előtt egy órával, a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Augusztusban többek között műsoron a Hotel Transylvania 3. és a Vad Balaton.

A Szigeti Kertmozi Révfülöpön a Sziget strand szomszédságában a Sziget utcában található. A mozi egyszerre közel 300 vendéget tud fogadni, a belépő 1200 Ft/fő. Egyes napokon két vetítés is zajlik egymás után, a korábbi 20:30 vagy 21:00 órakor a későbbi 22:15 vagy 22:30-kor kezdődik. Augusztusban többek között megnézhetitek itt A hangya és a darázst, A hihetetlen család 2-t vagy a Barátom,  Róbert Gidát.

A Panoráma Kertmozi Vonyarcvashegyen a Fürdő utcában található pár méterre a strandtól. Augusztus folyamán pénztárnyitás 20:00 órakor, a filmek 20:30 illetve 22:30 órakor kezdődnek.  Jegyár 1200 Ft, családi jegy 2 felnőtt + 2 gyerek részére 4500 Ft. Augusztusban többek között műsoron a Barátom, Róbert Gida, A hangya és a darázs valamint a Jurassic World.

A Balatonlelle Kertmozi a Hortenzia utca 1. szám alatt található. Pénztárnyitás 19:00 órakor, az első előadás 20:15-kor, a második 22:15-kor kezdődik. A mozijegy ára 1200 Ft/fő. Augusztusban egyebek mellett műsoron a Mamma Mia 2., a Barátom, Róbert Gida, és a Hotel Transylvania 3.

Biztos forrásból tudjuk, hogy a Kossuth Lajos utca 14. szám alatt található Zamárdi Kertmozi már több mint 30 éve létezik:-) Persze az elmúlt évtizedekben haladtak a korral, így a mozi ma felújított, akadálymentesített és digitális vetítőgéppel is büszkélkedik. A kutyákat is szívesen látják. Pénztárnyitás 19:30-kor, vetítés 20:30-kor. A jegyár 1000 Ft/fő. Augusztusban megnézhetitek itt egyebek mellett a Vad Balatont, A hangya és a darázst, a Jurassic Worldöt vagy a Kutyaparádét.

Borítókép forrása: Zamárdi Kertmozi Facebook oldala

2018. augusztus 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!