Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Boribon a tévében!

 

Boribon a tévében!

Új rajzfilmsorozat naponta négy különböző időpontban

Marék Veronika 1970-es években írt, mára klasszikus mesekönyvsorozata alapján a televízió képernyőn kelt életre az új Boribon rajzfilmsorozat a JimJam csatornán. 



A sorozat főszereplője Boribon, a kíváncsi játékmackó és legjobb barátja, Annipanni, akinek segítségével kedvenc macink könnyedén ismerkedik a körülöttük lévő világ dolgaival, összefüggéseivel, ezáltal jobban megismerve önmagát. A sorozat epizódjai olyan alapvetően fontos értékeket hangsúlyoznak, mint a ragaszkodás, gondoskodás, együttműködés, vagy az empátia.

A Boribon meseszereplők hangját Rudolf Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Halhatatlanok Társaságának örökös tagja kölcsönzi, aki minden karaktert saját maga szólaltat meg egyedi hangon. A rajzfilmsorozat a KEDD Animációs Stúdióban készült, amely már húsz éve elkötelezett abban, hogy a legszélesebb gyermekközönség részére értékorientált tartalmakat készítsen és közvetítsen.


A Boribon rendezőpárosa, a Dargay Attila-díjas Jurik Kristóf és az Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza gondoskodik arról, hogy a rajzfilm Marék Veronika meséihez hűen elevenedjen meg a sorozatban, míg a zenéért Baglyas Bertalan, zeneszerző, sound designer és előadóművész felel.


Az új sorozattal mindennap négy időpontban (06:30-kor; 13:40-kor; 17:56-kor; illetve 19:50-kor) találkozhatnak kicsik és nagyok a JimJamen.


2024. január 19.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!