Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Családi kalandséták a Pagonnyal

 

Családi kalandséták a Pagonnyal

Óvodásoktól kamaszokig minden korosztálynak

Családoknak, baráti társaságoknak szól a kedvenc pagonyos írók meséire épülő, játékos, nyomozós feladványokból álló városi kalandséta, melyhez nem kell sem hétmérföldes csizma, sem órákig tartó utazás, sem hatalmas hátizsák mindenféle felszereléssel – csak ti!



Az óvodásoktól az általános iskolásokon át a kamaszokig mindenkinek van egy jó Pagony-séta, így Budapest csodaszép részein kalandozhattok, sok-sok olyan apró részletet felfedezve, ami egy sietős hétköznapon biztosan nem tűnne fel. A kalandséták a Pagony boltjaiból indulnak, itt kapjátok meg a küldetést, amely minden esetben valamelyik ismert és kedvelt Pagony- könyvhöz tartozik. A séták egyformán izgalmasak és teljesíthetőek, akár nagy rajongói vagytok a sorozatnak, akár, ha egyáltalán nem is olvastátok azt.


A Pagony Kalandséták a hét minden napjára online foglalhatók kényelmesen, otthonról a https://www.pagony.hu/kalandseta oldalon.


Boribonnal a parkban - Marék Veronika meséi nyomán

Szeretsz csúszdázni, homokozni, labdázni? Szereted az ügyességi feladatokat? Akkor tarts Boribonnal ezen a játszótéri játékon, és győzz le annyi akadályt, amennyit kedved van! A játék bármilyen játszótéren játszható.

A négy főnek szóló játékban Boribon a játszótérre készül. Magával viszi az új kincsesládikáját. Nagyon izgatott, mindent szeretne kipróbálni. Tartsatok vele ti is! A ládában mindenféle izgalmas dolgot találtok, amivel változatos feladatokat fogtok tudni elvégezni. Ehhez kaptok egy kis füzetet mesével, feladatokkal, színezővel, ami örökre a tiétek lehet. No meg a játék végén egy kis ajándék is jár a Pagony Játékházban. 

Indulási és érkezési pont: Pagony Játékház (1137 Budapest Pozsonyi út 36.)

Ajánlott korosztály: 3-7 év

Ár: 2900 Ft

Résztvevők száma: max. 4 fő




Nyomozás a kuflikkal a Pozsonyi úton

Találkozzatok Dániel András kuflijaival! Egy közös, várostörténeti kalandséta keretében együtt lehettek Zödönnel, Béla bával, Hildával, Titusszal, Valérral és Pofánkával. A kuflikkal Lebegényi Lebéd, kalaprepülő-pilóta elveszett repülőjét kereshetitek meg, ám minden kufli segítségére szükség lesz, hogy kövessétek a repülő nyomait, és megtaláljátok, ki és hova rejtette. A titkos jelek után kutatva Újlipótváros rejtett arcát fedezhetitek fel a Pagony Játékházból induló, 5 éven felülieknek szóló várostörténeti kalandsétán. A kalandsétálások közben egy-egy rövidebb útszakaszt járhattok be, közben találtok játszótereket, kávézókat, ahol megpihenhettek egy kicsit.

A kalandsétához adott felszerelés mellé még egy hazavihető, izgalmas várostörténeti ismeretterjesztő füzet is jár ajándékba.

Indulási és érkezési pont: Játékház Pagony (1137 Budapest, Pozsonyi út 36.)

Ajánlott korosztály: 5-12 év

Táv: kb. 0,8 km

Időtartam: 1-1,5 óra

Ár: 9900 Ft

Ha van rá mód, két felnőtt legyen a csapatban. Sok az eszköz a játékban és könnyebben teljesíthetőek a feladatok így.



A Gellérthegy titkai

Elvarázsolnak a tündérmesék és érdekelnek a Gellérthegy titkai, ahol gyógyerőjű források fakadnak? Akkor tartsatok Berg Judit és Kertész Erzsi hőseivel egy különleges sétán, ahol tündérek rejtélyes üzeneteit fejthetitek meg. Ezen a kalandsétán a tündéreknek segíthettek, de igazán szemfülesnek kell lennetek: a válasz ott van a budai utcakövek között, a házak falán és az udvarokon!

A felejthetetlen kaland Buda dimbes-dombos utcáin elsősorban a 6-12 éves korosztálynak szól, de az egész család élvezni fogja!

 

Indulási és érkezési pont: Bartók Pagony (1114 Budapest, Bartók Béla út 5.)

Ajánlott korosztály: 6-12 év

Táv: kb. 1,3 km

Időtartam: kb. 1,5 óra

Résztvevők száma: max. 8 fő

Ár: 9900 Ft



AZ ILLUMINÁTUS IDŐKAPU - Időfutár kalandséta

A rejtélyeket és az időutazást kedvelő nagyobbaknak szól a népszerű Időfutár- sorozatra épülő legújabb kalandséta, ahol Sándor bá segítségével menthetjük meg a Földet a mérgezett baktériumoktól!

Ennek a sétának Buda dimbes-dombos utcái adnak otthont, így biztosan felejthetetlen élmény lesz az egész családnak. A séta során egy QR-kódot olvasni képes, mobilnettel rendelkező okostelefonra is szükségetek lesz!

 

Indulási és érkezési pont: Frankel Pagony (1023 Budapest, Harcsa u. 2.)

Ajánlott korosztály: 12-18 év, 14 év alatt felnőtt kísérővel

Táv: kb. 2,5 km

Időtartam: 2-3 óra

Résztvevők száma: max. 8 fő

Ár: 9900 Ft


2023. július 3.

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!