Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

December 27-én online Recirquel premier

 

December 27-én online Recirquel premier

A Kristály előadás december 28. és 2021. január 3. között is elérhető lesz

A Recirquel az idei téli szezonban is visszatér az év végi ünnepek hangulatát idéző produkciójával. A Kristály varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Müpa épülete előtt felállított hatalmas, hólepte cirkuszsátorba, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre.


A Kristály 2020. december 27-én 18:00 órai kezdettel látható a Müpa Home közvetítésében és a Müpa YouTube csatornáján, majd elérhető lesz 2020. december 28. és 2021. január 3. között a Müpa Médiatárban. 

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A közönség és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegségét, a fény reményét ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben.


A nemzetközi hírű, magyar újcirkusz-társulat ünnepi hangulatot teremtő előadásában a közönség megcsodálhatja a Recirquel más produkcióiból a hazai közönség körében már jól ismert artisták mutatványait, akik ezúttal is hazai vendégművészekkel, köztük Magyarország legbravúrosabb hip-hop táncosaival lépnek a jeges porondra.
A produkció felvételének időpontja: 2020. december 18.Az előadás megtekinthető a MÜPA honlapján és YouTube-csatornáján.


Forrás: Müpa Facebook-oldal
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!