Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Familypark: szórakozás az egész családnak

 

Familypark: szórakozás az egész családnak

Május 30-tól újra látogatható a Familypark, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja!

A 145 000 négyzetméteres park összesen 29 pörgő-forgó attrakcióval kínál vidám szórakozást a családoknak. Számos játék várja a legkisebbeket és a nagyobbakat egyaránt. A négy hangulatos és aprólékosan megtervezett tematikus világban mindenki megtalálhatja a számítását. Az Élményvár (Erlebnisburg), a Meseerdő (Märchenwald), a Falusi gazdaság (Bauernhof) és a Kalandsziget (Abenteuerinsel) változatos attrakciók egész sorával kínál izgalmas kikapcsolódást. Akinek szerencséje van, még a Familypark kabalafigurájával, Filippo kandúrral is találkozhat és csinálhat vele egy közös fotót.

 

Élmények, ameddig csak a szem ellát

A 2019-es szezon óta a Bolondos forgószél (der durchgedrehte Wirbelsturm) nevű hajóhintával vízre is szállhatnak a vendégek és meglovagolhatják a képzeletbeli hullámokat. Érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott, de a bátor hajósoknak hatalmas kaland.

A legmerészebbek felülhetnek a Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasútra és átszáguldhatnak a tölgyerdő lombkoronái között vagy kipróbálhatják Leonardo repülő szerkezetét (Leonardos Flugmaschine), amivel akár 20 méteres magasságban is repülhetnek. Valamivel nyugodtabb repülést kínál a Falusi gazdaság tematikus részlegen található Almakörhinta (Apfelflug). A Római toronyból (Römerturm) csodás 360 fokos kilátás nyílik a környező tájra, sőt innen ellátni egészen a Fertő-tóig is.

A park a legkisebbeket is gazdag kínálattal várja. A szülőkkel vagy a nagyszülőkkel közösen felfedezhetik a Meseerdőt (Märchenwald). Ha pedig elfáradnának a lábak, az Erdei expresszen (Waldexpress) vagy egy traktoron ülve folytatható az izgalmas kirándulás – nem kell mást tenni, mint hátradőlni és élvezni a felfedezőtúrát.

Feltétlenül érdemes beiktatni egy kis kitérőt, hogy megismerkedhessünk az állatsimogató kíváncsi kis lakóival. A gyerekek Mizzi néni farmján (Tante Mizzi’s kleine Farm) közvetlen közelről tanulmányozhatják és akár meg is simogathatják az ott élő kecskéket és bárányokat.

 

2020 újdonsága: a Vízmű

A 2020-as szezonban két újdonság is várja a parkba látogatókat. Egy új vizes játszótér kínál izgalmas és frissítő kalandokat, emellett az ajándékbolt is megújul és átalakul.

 

Az új vízes játszótér, a Vízmű (Wasserwerk) előre láthatólag a szezonkezdésre készül el, ezzel tovább bővül a Falusi gazdaság (Bauernhof) tematikus részleg kínálata. A 250 négyzetméteres vizes játszótéren szökőkutak, vízköpők és interaktív játékok gondoskodnak a vidám vizes kalandokról. Az új attrakció elsősorban a meleg nyári napokon kínál majd üdítő felfrissülést.

 

Varázslatos ajándékbolt

Az ajándékbolt felújítása és átalakítása már régóta szerepelt a park tervei között és idén végre meg is valósul. Az új koncepció szerinti teljes átalakítás már folyamatban van. Az új 125 négyzetméteres ajándéküzlet, Filippo varázsboltja előre láthatólag májustól várja a látogatókat a park kijáratánál. Az üzlet új, minőségi termékekkel és édességekkel várja majd a vendégeket.

 

A részletek iránti szeretet

Ami a Familyparkot – az élményvilágok és attrakciók gazdag választékán túl – egyedülállóvá teszi, az a részletek iránti rajongás. A szabadidőpark a Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében található, csodaszép tölgyfák között, és rengeteg zöld felületének köszönhetően tökéletesen beleillik a környezetébe. A parkban öreg tölgyek, színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról. A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark, a látogatók egy, a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el.

 

Jóízű falatozás

Aki a sok kaland és játék közben megéhezne, a parkban összesen 17 különféle vendéglátó egység közül választhat. Az éttermek és étlapok kínálata tökéletesen illeszkedik az adott tematikus részleg élményvilágához. A szabadidőparkban természetesen a vegetáriánusok ugyanúgy jóllakhatnak, mint az osztrák vagy az olasz konyha szerelmesei.

A Familypark ideális úti cél családoknak, fiatalos felnőtteknek és a hétköznapokból kiszakadni vágyóknak egyaránt, de nagyszerű választás csapatépítésre, csoportos kirándulásra vagy születésnapra is. Aki ellátogat hozzánk, tényleg kikapcsolódhat és elmerülhet a fantázia, a szórakozás és a kalandok különleges világában – ehhez pedig soha nem lehetünk túl idősek.

 

2020-as Familypark nyitvatartás

Az idei szezonban módosul a szabadidőpark nyitvatartási ideje is. A vendégek legnagyobb örömére a Familypark július közepétől szeptember elejéig egészen 19.00 óráig tart nyitva. Cserébe viszont az elő- és utószezonban (áprilisban, májusban és októberben) a park hétfőnként és keddenként zárva tart (kivéve az iskolai szünetekben és ünnepnapokon, például a húsvéti szünetben). A pontos nyitvatartási idő megtalálható a honlapon.

 

A Familypark idén is módosított nyitvatartási idővel várja a vendégeket a speciális események, például a Halloween a Familyparkban alkalmával, amikor a park 2020. október 23. és november 1. között „Boszorkányok és varázslók” mottóval várja a vendégeket.


Koronavírus intézkedések

A korlátozott napi látogatói létszám betartása érdekében, jelenleg csak online lehet napijegyet vásárolni. A parkba történő látogatás előtt az éves bérlettel rendelkezőknek is online be kell jelentkezniük.

Az attrakcióknál, az éttermekben és üzletekben kötelező a maszkviselés. A mászófalak és mászókák, az állatsimogató és az elektromos színház egyelőre zárva tart.

További információk a 2020-as szezonról
A belépőjegyek ára 3 éves kortól: 27 euró
Éves bérlet: 79 euró

A 3 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés!

 

Familypark

Märchenparkweg 1

7062 St. Margarethen

www.familypark.at



2020. június 19.

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!