Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Fénydóm az állatkerti Biodómban

 

Fénydóm az állatkerti Biodómban

Február 15-től 29-ig kedvezményes elővételi akció keretében válthattok jegyet

Az állatkerti Biodóm legújabb látványossága a Fénydóm, amely március 1-től 17-ig várja a nagyközönséget. Erre a bő kéthetes időszakra a Biodóm különleges fényművészeti alkotások tárlatává változik. A Fénydómban hazai és külföldi fényművészek egyedülálló alkotásait lehet megcsodálni. Jegyeket az interneten, valamint a helyszínen is lehet váltani. Aki még a nyitás előtt, a február 15-től 29-ig tartó időszakban vásárol jegyet, jelentős kedvezményt kap.



Mit kell tudni a Fénydómról?

Az építészeti szempontból egészen különleges, egyedi atmoszférájú Biodóm belső tereiben hazai és külföldi fényművészek több száz intelligens lámpával, projektorokkal, nagy teljesítményű diavetítő berendezésekkel életre keltett alkotásai egyedülálló fénykörnyezetet teremtenek. A mintegy másfél órás látogatói élményt kínáló fényművészeti tárlat kifejezetten a Biodóm tereibe megálmodott, helyspecifikus fényművészeti, illetve audiovizuális installációkat vonultat fel, amelyek mindegyikét valamilyen természeti jelenség inspirálta. Az alkotások nemcsak egyediek, de a különleges helyszín miatt minden más hasonló bemutatónál izgalmasabb látványt nyújtanak. Erre a cápák számára tervezett, hárommillió literes óriási akvárium a legjobb példa, amely maga is varázslatos fényművészeti alkotássá lényegül át.



Látogatói információk, hasznos tudnivalók

A Fénydóm 2024. március 1-től 17-ig látogatható, esténként 17 órától 22 óráig. Kapunyitás mindig 17 órakor lesz, és mindenkinek azt javasoljuk, hogy legkésőbb 21 óráig kezdje meg a látogatást, hogy 22 óráig elég idő maradjon a tárlat bejárására. A helyszíni jegyértékesítés is minden este 21 órakor zárul, ezután azon a napon már nem lehet jegyet váltani a helyszínen.

A Fénydóm helyszíne az Állatkerthez tartozó Biodóm, amelynek bejárata nem azonos az Állatkert szokásos bejárataival, hanem az Állatkerti körút Hermina út felé eső vége közelében, az Állatkerti krt. 16. szám alatt található.

Jegyeket online, az Állatkert internetes jegyvásárlási felületén, valamint a helyszínen lehet váltani. Helyszíni jegyvásárlásra a március 1-től 17-ig tartó időszakban minden este a 17 órás kapunyitástól 21 óráig van lehetőség.

Február 15-től 29-ig kedvezményes elővételi akció keretében alacsonyabb áron válthattok jegyet, amit azután március 1-től 17-ig bármelyik este felhasználhattok.


Jegyárak

Jegyárak 2024. február 15. 9:00 órától február 29. 23:59 óráig.

Elővételes Fénydóm felnőttjegy6.000 Ft
Elővételes Fénydóm gyermekjegy 2-14 éves korig
14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a rendezvényt

3.150 Ft

Elővételes Fénydóm diákjegy
14 év fölött - érvényes diákigazolvány bemutatása szükséges!
5.000 Ft
Elővételes Fénydóm szeniorjegy
65 év felettiek részére váltható, fényképes igazolvány bemutatása szükséges!
5.000 Ft
Elővételes Fénydóm babajegy
2 éves kor alatt (KÖTELEZŐ!)
400 Ft

A kedvezményes elővételi időszakot követően, tehát március 1-től március 17-ig a Fénydómra szóló jegyek az alábbi árakon válthatók meg.

Jegyárak 2024. március 1-től március 17-ig

Fénydóm felnőttjegy6.900 Ft
Fénydóm gyermekjegy 2-14 éves korig
14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a rendezvényt
3.500 Ft
Fénydóm diákjegy
14 év fölött - érvényes diákigazolvány bemutatása szükséges!
5.500 Ft
Fénydóm szeniorjegy
65 év felettiek részére váltható, fényképes igazolvány bemutatása szükséges!
5.500 Ft

Fénydóm babajegy
2 éves kor alatt (KÖTELEZŐ!)

400 Ft




2024. februrár 16.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!