Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Fények birodalma három fővárosi helyszínen

 

Fények birodalma három fővárosi helyszínen

Tematikus fényparkok ragyogják be a téli Budapestet

Míg a tavalyi ünnepi szezonban csak egy helyszínen, a margitszigeti Lumina Parkban, gyönyörködhettünk az ünnepi fényjátékban, idén három különböző helyszínen tehetjük ezt meg.

Budapest idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ennek alkalmából a Palatinus strandon felállított Lumina Park felejthetetlen időutazásra invitál mindenkit a főváros egyedülálló történelmében.

Miközben végigjárjátok a történelmi Budapest legfontosabb korszakait, megismerhetitek a város rejtélyeit és legfontosabb mérföldköveit. A Lumina Park minden állomása a város történetének egy-egy kiemelkedő időszakát meséli el – Aquincumtól, a fergeteges 1920-as éveken át, egészen a lázadó rockkorszakig.



Október 20-án érkezett a 250 éves budapesti Füvészkertbe a Garden of Lights varázslatos multimédia-kiállítása, ahol az Alice Csodaországban páratlan mesevilágában merülhetünk el.

A páratlan multimédia-kiállítás során a csodálatos botanikus kertben tehetsz sétát, az utadat pedig hihetetlen látványos fény és hangjáték övezi – elkápráztatja az érzékeidet és hirtelen úgy érzed, te magad is a mese részévé válsz.



November közepén nyitott és január 15-ig látogatható a Római strandfürdő területén az ünnepi tematikájú Lumina Christmas Park, ahol millió karácsonyi égő fényében tehettek multimédiás sétát. A hangulat az igazi családi karácsonyt idézi fel és a téli estéket még csodásabbá teszi.


A fények birodalmába belépve szemünkbe ötlik a karácsonyi posta, ahol fel lehet adni a Mikulásnak írt leveletmanók műhelye ajándékgyárral, jégvilág pingvinekkel, jégcsapokkal, rénszarvasösvény és karácsonyfaerdő, fel lehet ülni a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára, végül a Mikulás házában is vendégeskedhetünk.



2023. december 14.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!