Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Gyerekeknek ingyenes a Lupa

 

Gyerekeknek ingyenes a Lupa

A 12 év alattiak ingyen, a 12-18 évesek kedvezményes jeggyel strandolhatnak

A Lupa Beach idei legnagyobb dobása, hogy 12 év alatt ingyen mehetnek strandolni a gyerkőcök és továbbra is ifjúsági kedvezmény jár a 12-18 éves korosztálynak Budapest tengerpartján.



Egy felnőttel akár három 12 év alatti gyerek is ingyen strandolhat az idei szezonban a Lupa Beachen.  Olcsóbb, ifjúsági jegyet válthatnak a 12-18 év közötti fiatalok és kedvezményes áron jöhetnek strandolni a 60+-osok, valamint féláron a budakalászi és szentendrei lakcímkártyával rendelkező felnőttek. Aki pedig a munka után vágyik egy kikapcsoló csobbanásra, az 16 órától már 30%-os engedménnyel válthat „sunset jegyet”.



A látogatókat továbbra is mediterrán hangulat, pálmafás, homokos part és kristálytiszta víz várja. A Vidámpart a gyermekes szülők és a szülős gyermekek strandközpontja, megnagyobbított térrel és sekély vizű partszakasszal, ahol az apróságokat megannyi játék és móka is várja, így például vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár. Tartanak itt kézműves foglalkozásokat, valamint van gyermekmegőrző, így a szülők is „megszökhetnek” igény szerint egy-egy csobbanásra. 



Zöld füves parttal és még kedvezményesebb belépő árakkal csábítja a Lupa-tóhoz a látogatókat az Öböl strand, amit a Duna felőli oldalon futó EuroVelo kerékpárútról biciklivel is meg lehet közelíteni, sőt az Öbölben a bringáknak lesz árnyékolt kerékpártároló, valamint szervízpont is. Továbbra is ingázik a nyitvatartási napokon a belváros és a Lupa között a Lupa busz, a HÉV-vel érkezőket pedig elektromos kocsik viszik a Budakalász megállótól a strand bejáratáig.


2023. július 11.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!