Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Halloween a Familyparkban

 

Halloween a Familyparkban

Filippo elvarázsolt csodavilága - Nyerj belépőt a családnak!

Filippo elvarázsolt csodavilága – Ausztria legnagyobb vidámparkja idén is borzongatóan szép halloween-élményvilággá alakul át, ahol minden korosztály kedvére kikapcsolódhat. A látogatók 11 napon át szórakozhatnak a kísérteties hangulatot árasztó, feldíszített parkban. A legjobb az egészben, hogy a vidám kikapcsolódásról az attrakciók mellett változatos programok is gondoskodnak. A libabőrös halloween-élményt az Istenek hullámvasútján (Götterblitz), a Patkánymalom hullámvasúton (Rattenmühle) vagy az Erdei expresszen (Waldexpress) tett éjszakai utazás teszi teljessé.

Facebook nyereményjátékunkon akár belépőt is nyerhetsz a család részére.

Kísérteties szórakozás

A több mint 145 000 négyzetméteren elhelyezkedő négy tematikus világ mindegyikében kísérteties élmények egész sora várja a vendégeket. Az attrakciók mellett pop-up akrobatabemutatók, gólyalábasok, bűvészek és mágikus lények gondoskodnak a vidám kikapcsolódásról. Alex Neumayer tökfaragó mester kézzel faragott töklámpásait nemcsak megcsodálni lehet, hanem akár meg is vásárolhatják azokat a vendégek. A programkínálat egyik legkiemelkedőbb fénypontja a naponta megrendezett felvonulás.

A parkon át vezető vidám forgatagon, ami Ausztria egyik legijesztőbb halloween-felvonulása, természetesen a látogatók is szeretettel látott vendégek.  

A fekete mágia háza

A Haunted House kísértetházban sötét varázslók garantálják a libabőrös izgalmakat. A kísértetházba csak 14 éves vagy annál idősebb látogatók léphetnek be.


Belépőjegy: 27,50 euró (gyermekeknek 3 éves kor alatt ingyenes)

Halloween a Familyparkban: 2021.10.22.–11.01., naponta 11.00 órától

Haunted House kísértetház: naponta 16:00 órától, belépőjegy: 3 euró. A kísértetház 14 éves kortól ajánlott. 

Online jegyvásárlás: !!! a koronavírusjárvány miatt csak online lehet a Familyparkba belépőjegyet vásárolni, illetve csak online regisztráció után lehet a parkba belépni !!! 

További információk a Halloween a Familyparkban eseményeiről: www.familypark.at/halloween


2021. október 13.

(X)

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!