Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Holdudvar: játszótér, vizes játszó, csúszdapark a megújult parkban

 

Holdudvar: játszótér, vizes játszó, csúszdapark a megújult parkban

Az óbudai szabadidőparkban az egész család jól szórakozhat.

Idén júniusban befejeződött az Ágoston utca – Bécsi út – Váradi utca és Vörösvári út által határolt zöldterületen található Holdudvar park fejlesztése. A több szempontból is különleges holdraszállás tematikájú parkban mind a környéken élők, mind az ide látogatók sok örömet lelhetnek.

A tervezők ragaszkodtak az űrhajós-holdraszállós tematikához, és ehhez igazították a park színvilágát is. A játszótéren főként a szürke és a türkiz színek dominálnak, a csúszdapark az eget hivatott megidézni, ott különféle kék árnyalatokban pompáznak a burkolatok.

Több utcabútort – padot, piknikasztalt – találhatunk a parkban, valamint új növények, cserjék, fák kerültek telepítésre. A növényesítés keretében több mint 50 új fát ültettek el. Növekedett a gyepes részek száma is, több helyen pedig felbontásra került a burkolat, így a zöldfelület aránya nőtt meg.

A természetes anyaghasználat kiemelten fontos volt a tervezők számára, ezt valósították meg a játszótéren is, ahol természetes mászókaként, ülőfelületként sziklatömbök kerültek ki, a játszótéri szabványoknak megfelelően a játékoktól számított, előírt védőtávolságban. 

A parkban a játszótéren kívül vizes játszórész, csúszdapark, futópálya is található. A parkot érintő legfrissebb hírekről a Holdudvar blogján olvashattok.

Hír forrása: obuda.hu

Képek forrása: obuda.hu Facebook oldala, holdudvarpark blog

2019. augusztus 3.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!