Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Indul Budapesten az Adventi Villamos

 

Indul Budapesten az Adventi Villamos

Idén nem a megszokott fényruháját ölti magára, hanem adventi hangulatú belső díszítése teremt ünnepi hangulatot a szerelvényen

November 25-én ismét útjára indul a BKV különleges UV nosztalgia villamosa. Ezúttal azonban nem a megszokott fényruháját ölti magára, hanem adventi hangulatú belső díszítése teremt ünnepi hangulatot a szerelvényen. Idén pedig fontos küldetése is van a BKV Adventi Villamosának: alkalmat kínál az utasoknak, hogy adománnyal segítsék a leginkább rászorulókat. A villamos egészen karácsonyig közlekedik és Budapest különböző pontjain bukkan majd fel.



Az ünnepek hangulatát idéző belső dekoráció: girlandok, színes gömbök, csillagok és hópelyhek felejthetetlen élménnyé teszik az utazást mindenki számára, aki akárcsak egyetlen megállónyira felszáll az Adventi Villamosra.

Ebben az évben a BKV az ajándékozás örömének átélésére is lehetőséget teremt. A girlandok és hópelyhek mellet egy QR kód is a díszítés része. Erre irányítva telefon kameráját az Oltalom Egyesület Dankó utcai hajléktalanóvodájának oldala nyílik meg, ahol különböző támogatási módok közül tudnak választani mindazok, akik szeretnék könnyebbé, szebbé tenni a legkisebbek karácsonyát.

A járattal hétköznap délutánonként 14 és 17 óra között a 2-es villamos vonalán, az adventi időszak 8 hétvégi napján pedig 10 és 17 óra között az alább menetrend szerinti útvonalakon találkozhatnak majd.

Dátum

Nap

Viszonylat

11.26

szombat

56A

11.27

vasárnap

19

12.03

szombat

42

12.04

vasárnap

14

12.10

szombat

59

12.11

vasárnap

69

12.17

szombat

47

12.18

vasárnap

50

Az Adventi Villamos közlekedése valós időben is követhető a www.bkk.hu/unnepijaratok oldalon.




Forrás: bkv.hu


2022. november 25.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!