Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Itt a 2023-as nosztalgiajárat-szezon!

 

Itt a 2023-as nosztalgiajárat-szezon!

Hétvégente már közlekednek a nosztalgiavillamosok és egy buszjárat is

Májustól az ősz beköszöntéig több állandó nosztalgiajárat áll a budapestiek és az ide látogatól rendelkezésére.


Szombatonként a világ 10 legszebb villamosvonala közé választott 2-es villamos vonalán az N2-es nosztalgiavillamosról csodálhatjuk meg a világörökségi helyszínként is számon tartott Duna-partot.

Vasárnaponként a belvárosból indulva a budai fonódó villamoshálózat vonalán, a Deák Ferenc tér–Szent Gellért tér–Katinyi mártírok parkja útvonalon közlekedő N19-es nosztalgiavillamossal utazva alkalom nyílik Gellért, a Rudas és a Lukács Fürdő megtekintésére is. Ezen a vonalon a Parlament épületével büszkélkedő pesti oldal panorámájában is gyönyörködhetnek a nosztalgiázók. 


Havonta egyszer (tervezetten a második szombaton) N18-as villamos közlekedik a Szent János kórház – Csóka utca (Karinthy színház) között.

A nyári időszakban havonta egyszer (tervezetten a második szombaton) körjáratként viszi az érdeklődőket az N109-es cabrió nosztalgiabusz a Batthyány térről.

Természetesen alkalmi jelleggel ezeken a járatokon kívül is indulnak majd egyéb nosztalgiajáratok a tavasz és a nyár folyamán.

A nosztalgiajáratokra egyedi díjszabás érvényes. A nosztalgia-vonaljegy egy utazásra érvényes, míg a napijeggyel az adott napon közlekedő összes nosztalgiajárattal utazhatsz. A jegyeket megvásárolhatod bármelyik BKK ügyfélközpontban, pénztárban, illetve a nosztalgiajáratok személyzeténél. 

Vonaljegy 500 Ft

Vonaljegy gyerekeknek 300 Ft

Napijegy 2000 Ft

Napijegy gyerekeknek 1000 Ft


Kép és információ: bkk.hu

2023. május 8.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!