Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Itt a 2024-es Hóvirágünnep

 

Itt a 2024-es Hóvirágünnep

Az első hóvirágok már kidugták fejüket a föld alól!

Az Alcsúti Arborétumban már megcsodálhatjátok a nyiladozó apró fehér virágokat. Bár a virágzás kezdetén még nem tündököl teljes pompájában a hóvirágmező, de ilyenkor is nagyszerű sétát lehet tenni a csodaszép parkban. 


2024. február 17-től, az Arborétum minden nap nyitva tart 10:00 és 17:00 óra között. Vegyétek figyelembe, hogy zárás előtt egy órával már nem engednek be új látogatókat. A virágzás várhatóan 4-5 hétig tart. Előzetes regisztráció nincs.


A felnőtt belépő 2400 Ft, kedvezményes belépő 1800 Ft. Ez utóbbi nem csupán a nyugdíjasokra és a 18 év alatti diákokra érvényes, hanem a 2 vagy többgyermekes családot kísérő maximum 2 felnőttre is, így egy 4 fős család 4x1800 Ft-ot fizet a belépésért. 3 év alattiaknak csak regisztrációs jegyet kell váltani 100 Ft-ért.

Az arborétum a Vál-völgyi Kisvasúttal is megközleíthető. A legegyszerűbb a Puskás Akadémiánál parkolni és onnan vonatozni Alcsútdoboz-Kastély megállóhelyig.

Az előző évek tapasztalati azt mutatják, hogy érdemes korán érkezni, hogy elkerüljük a hosszas sorban állást. 

2024. február 14.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!