Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Január elejéig még nyitva a Guba Rózsa Karácsonyi Babakiállítás

 

Január elejéig még nyitva a Guba Rózsa Karácsonyi Babakiállítás

Különleges családi program a téli szünet utolsó napjaira

Idén is megrendezésre kerül Guba Rózsa babakészítő népi iparművész exkluzív karácsonyi babakiállítása. A tavalyi évben a Bánhorváti Platthy – kastélyban megrendezett nagysikerű kiállítás most az újonnan nyíló Guba Rózsa Babakiállítás és Művészeti Galéria nyitó-kiállítása is lesz egyben, Felsőlajoson.A művész a saját, kifejezetten a babák számára kialakított bemutatótér egyik termét rendezi be a karácsonyi témájú baba-makettekkel, a Mikulástól egészen egy felépített betlehemi jelenetig, számos karácsonyi témát feldolgozó babával.A másik két kiállító helyiségben pedig a korábbi rendezvényein megszokott és kedvelt két kollekciót tekinthetjük meg, a divattörténeti és népi mesterségeket, európai népviseleteket bemutató babákat láthat a közönség.


A Guba Rózsa Babakiállítás jellemzően kettő fő irányvonallal jelenik meg a nagyközönség számára. Egyik Európa és Magyarország jellegzetes népviseleteit és népszokásait, a másik kollekció pedig a divattörténetet igyekszik bemutatni az ókortól egészen a retro korszakig, melyben a régmúlt időket megidézve fel-fel tűnnek híres személyek is.A Guba Rózsa Karácsonyi Babakiállítás utoljára 2023. január 6-8. között tekinthető meg Felsőlajoson naponta 11:00 és 18:00 óra között.

Belépődíjak:

Felnőtt : 1900 Ft
Gyerek/diák 18 éves korig : 1200 Ft
Nyugdíjas 65 év felett : 1600 Ft
Családi jegy (max. 4 személy): 5900 Ft


2022. december 29.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!