Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Játsszunk együtt! – Játékos kiállítás az MTVA Gyűjteményéből

 

Játsszunk együtt! – Játékos kiállítás az MTVA Gyűjteményéből

Találkozhattok Tévé Macival, Mazsolával és Tádéval, Bunyós Bálinttal a Zsebtévéből, és bepillanthattok Dörmögőék otthonába is.

Önfeledt szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak a Rádió– és Televíziótörténeti Kiállítóhely november 9-én megnyílt időszaki kiállítása, ahol minden a játékról szól. Egyedülálló interaktív „játszóteret” rendeztek be itt a szervezők, ahol műfaji határok nélkül mindenki a kiállítás főszereplője lehet.

A kiállításán minden a „Játékról” szól, legyen az tévéjáték, rádiójáték vagy bábjáték. Megidézik mindenki kedvencét, a Tévé Macit, akivel még szelfit is készíthettek. Újra találkozhattok a tévéből ismert bábfigurákkal: ott lesz Mazsola és Tádé, felbukkan Bunyós Bálint a Zsebtévéből, és bepillanthattok Dörmögőék otthonába.

A kedves kis figurák mellett a tévéjátékok és filmek világát is elhozzák a látogatóknak. Az Egri csillagokat bemutató enteriőrben eredeti kellékekkel idézik meg a forgatás világát, ahol fel is vehetitek a szereplők jelmezeit.

Rózsa György híres sárga telefonján „pötyöghetünk”, sőt, ha játékos kedvünkben vagyunk, kvízkérdésekre válaszolhatunk. A mobil közvetítő stúdióban a híres sporteseményeket nem csak újranézhetjük, hanem mi lehetünk a kommentátorok. A rádiójátékok eredeti hangkeltő eszközeit is megszólaltathatjuk, és igazi csemegéket hallgathatunk a Magyar Rádió Archívumából.

A kiállítás január 19-ig tekinthető meg.

Forrás: Rádió- és Televíziótörténeti Kiállítóhely Facebook oldala

2018. november 18.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!