Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Kalandok a DinóVerzumban

 

Kalandok a DinóVerzumban

Friss képes beszámoló

Azt gondolom nincs olyan család, ahol a dinók nem jelennek meg valamilyen formában a gyerkőcök életében. Ez nálunk is megtörtént, utolért bennünket a dinóőrület... bár igazság szerint elég későn, már épp azt hittem kimarad. :) A lényeg, hogy így nagy izgalommal indultunk útnak két hétéves fiammal, hogy megnézzük a vadonatúj, interaktív dinó kiállítást a BOK csarnokban. 

Már a bejáratnál elvarázsolódtak, mert egy "élő" dinó fogadott bennünket és az izgalom csak fokozódott, amikor beléptünk a hatalmas csarnok csodás dinóvilágába. Kisebb és nagyobb, élethű, mozgó, hangot adó dinókkal találkoztunk ebben a vadregényes környezetben. A váltakozó UV fények még érdekesebbé tették az élményt, olyan volt mintha újabb és újabb egyedeket látnánk. A kiállítás végén még dinóra is pattantak a fiúk, sőt az általuk kiszínezett dinók megjelentek a kivetítőn a többi dinóval együtt szaladgálva. 

Jöjjön pár kép, bár az igazi élményt nem biztos, hogy átadják. Menjetek el mindeképp és éljétek át élőben!

A kiállításról további részletek itt találtok: www.gyerekprogramajanlo.hu/hetvegi-program-ujdonsagok/a-dinok-budapestre-erkeztek/55237/

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!