Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Lakossági nyílt nap a szennyvíztisztító telepen

 

Lakossági nyílt nap a szennyvíztisztító telepen

Víz vilgnapi rendezvény márciius 23-án

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. idén nemcsak a víz világnapja, hanem Budapest egyesítésének 150. évfordulója alkalmából is várja az érdeklődőket LAKOSSÁGI NYÍLT NAPJÁN 2024. március 23-án, szombaton 9-től 15 óráig a Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepen (1238 Budapest, Meddőhányó u. 1.).



A nyílt napon megmutatják, hogy mi történik a szennyvízzel, miután otthon a lefolyókon keresztül távozik. A látogatók megismerhetik, hogy az ország egyik legkorszerűbb szennyvíztisztító telepén hogyan ártalmatlanítjuk a környezetre káros szennyvizet, miként alakítjuk azt át biogázzá, sőt azt is, hogyan kell helyesen használni a csatornarendszert. Az érdeklődő látogatókat szakembereink vezetik körbe. A csoportok negyedóránként indulnak.

A 30-40 perces látogatás ingyenes, de előzetes REGISZTRÁCIÓ-hoz kötött.



A látogatás csecsemőknek (1 éves korig) TILOS, 3 éves kor alatti kisgyermekeknek pedig nem ajánlott! A tisztítótelepen akadálymentesen sajnos nem lehet közlekedni, ezért babakocsival nem lehet részt venni a nyílt napon.



2023. március 16.
vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!