Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Libegők éjszakája 2020

 

Libegők éjszakája 2020

Idén 6 helyszínen!

Ha szeretnétek egy igazán különleges helyről megnézni a naplementét.
Ha szeretnétek egy különleges programot a családoddal, akkor most hétvégén eljött az idő! Idén már 6 helyszínen tudtok késő estig libegőzni az országban több helyszínen.
Sípark - Mátraszentistván

A Libegők Éjszakáján panorámaliftezés és egész napos program a Síparkban. A legújabb négyüléses Panoráma liftről gyönyörű kilátás tárul a látogatók elé, a lemenő nap fényében pedig átélheted a naplementék varázslatát.

A hegyvidéki szubalpin klímának köszönhetően nem csak a nyári forróságot kerülheted el hanem friss hegyi levegő is vár. A hegyi kaszálók tökéletes helyszínt biztosítanak egy közös családi piknikezésre, túrára vagy sétára

A megfáradt, éhes vándorok MANCSÓÉK kézműves hamburgereit kóstolhatják meg Mátraszentistván alsó panoráma tavánál.


Libegőpark - Lillafüred

A Lillafüredi Libegőparkban 10:00- 20:00 között fogadják a látogatókat. 

A késői libegőzés mellett más programokkal is készülnek. A sportosabbakat Oxigén Túrára, az ovis és iskolás gyerekeket és családjukat rejtvényfejtős sétával várják és a szomszédos kalandparkba is átruccanhattok.


Zugligeti Libegő - Budapest

Ha Budapesten szeretnétek libegőzni augusztus 29-én a Libegők Éjszakáján, akkor érdemes a jegyeket elővételben megváltani, mert a helyszínen csak a megmaradt jegyeket árusítják. Az éjszakai libegés 19:00 és 00:30 között zajlik idén a Zugligetben. 


Oxygén Adrenalin Park - Sástó

Az Oxygen Adrenalin Park a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 10:00 – 19:00-ig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 10:00 – 24:00-ig üzemel. Elővételes jegyvásárlás nincs, az aznap, nyitvatartási időben, a pénztárak bármelyikében megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23:30-ig nyitva tart. A libegőre való utolsó felszállás 23:30-kor történhet.


A fenti helyszíneken kívül a Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely és a Kaland Hegy - Eplény is részt vesz idén a Libegők Éjszakáján.2020. augusztsu 25.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!