Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Már nyitva az egész napos kikapcsolódást kínáló Mecsextrém Park

 

Már nyitva az egész napos kikapcsolódást kínáló Mecsextrém Park

Egy belépő, korlátlan játékhasználat

A tavasz közeledtével újra élettel telik meg a Mecsek legkalandosabb tere, hiszen a téli pihenő után megnyitotta a Mecsextrém Park. A Mecsekerdő Zrt. gondozásában működő, a régió egyetlen, erdei kalandparkja ismét várja a kalandvágyókat, akik készen állnak arra, hogy kipróbálják magukat a park változatos játékkínálatában.

 

Az egész napos kikapcsolódást kínáló Mecsextrém Park az országban egyedülálló módon korlátlan játékhasználatot biztosít látogatóinak. A különleges alpesi kötélpark, amely 3 éves kortól a nyugdíjas korosztályig mindenki számára kihívást és szórakozást ígér, a mesés erdei környezeten átvezető pályarendszerével igazi családi élményt nyújt. A MEX szakképzett munkatársai minden látogatónak személyre szabott oktatást biztosítanak, ezzel garantálva a biztonságos szórakozást.

 

A Park büszkesége, az ország második leghosszabb erdei bobpályája, 1050 méter hosszan kínál adrenalindús száguldást hegyoldalakon és völgyeken át. Emellett számos további attrakció, mint az X jump-gumiköteles ugráló, a rodeó bika, a 3D karika, a hófánk csúszdapályák, a mászófal és a lőszimulátor teszi felejthetetlenné a látogatást. A legkisebbekre gondolva a park mozgásfejlesztő játszótéri elemekkel és egy kétszintes, beltéri játszóházzal várja a gyerekeket. Az örökmozgó, vakmerő iskolásoknak a nyári időszakban, heti turnusokban kalandtáborokkal készülnek, ahol az extrém élményprogramok mellett a közösségbe tartozás élményét is megtapasztalhatják a 6-14 éves gyerekek.

 

A Mecsextrém Park idén sem feledkezik meg a nagy sikerrel zajló esti kalandokról. Kéthetente megvilágított bobpályával kínál egyedülálló éjszakai élményt, ahol a reflektorok fényében különleges erdei bobozásban lesz része az adrenalin szerelmeseinek.

 

A Park emellett tavasszal és ősszel tematikus hétvégéket szervez, ahol egyedülálló programokkal vár minden korosztályt. Az aktuális eseményekről a mecsextrem.hu és a Park Facebook-oldala nyújt tájékoztatást.

 

A Mecsextrém Park minden kezdő és gyakorló kalandort szeretettel vár a 2024-es szezonban is!


2024. április 8.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!