Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megérkezett Budapestre a Van Gogh - The Immersive Experience kiállítás

 

Megérkezett Budapestre a Van Gogh - The Immersive Experience kiállítás

A produkció szeptember 1-ig várja a látogatókat

Magyarországra érkezett a világ egyik legnépszerűbb multimédiás művészeti élménye, a Van Gogh -The Immersive Experience. A kiállítást a földkerekségen már több, mint 20 millióan látták: New Yorkban, Londonban, Berlinben, Szöulban és más metropoliszokban is százezreket nyűgözött le van Gogh különleges posztimpresszionista látványvilága. A produkció a budapesti BOK csarnokban nyílik meg február 2-án és szeptember 1-ig várja a látogatókat.

 

Ezer négyzetméternyi kivetítőn elevenedik meg Vincent van Gogh (1853-1890), a posztimpresszionizmus legnagyobb alakjának művészete február 2-tól a BOK csarnokban. A minden érzékszervre ható, XXI. századi tech-kulturális élmény a festőzseni legismertebb, leglátványosabb műveinek vizuális megjelenítésével nyűgözi le a közönséget. A látogatók a kiállításon nemcsak a műveket ismerhetik meg egy soha nem látott formában, hanem bepillantást nyerhetnek az alkotó életébe is.

 

A Van Gogh - The Immersive Experience nem egy hagyományos értelemben vett kiállítás. Nincsenek eredeti festmények a falakon, azonban a több teremből álló, kétezer négyzetméteres, hatalmas audiovizuális kiállítótér egyedülálló, innovatív lehetőséget kínál arra, hogy a látogatók elmerülhessenek a holland mester semmihez sem fogható világában.

A tárlat azok számára is izgalmas időtöltést nyújt, akik nem tartoznak a klasszikus képzőművészeti kiállítások törzsközönségéhez, ugyanakkor felejthetetlen élményt ígér a vérbeli van Gogh rajongóknak is.

 

Információk

Helyszín: BOK Csarnok, 1146 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

Nyitvatartás: 2024. szeptember 1-ig 

Hétfő – Péntek : 10:00 – 19:00
Szombat – Vasárnap : 10:00 – 19:00

Utolsó beengedés: 18:00

Jegyárak: 5500 Ft-tól (hétköznap délelőtti gyerek belépőjegy) 25 000 Ft-ig (hétvégén délelőtti 2+2 fős családi jegy)

További információk a vangoghbudapest.hu oldalon.


2024. február 2.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!