Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megnyílt a gödöllői Karácsonyház

 

Megnyílt a gödöllői Karácsonyház

December 24-ig minden nap nyitva tart.

Már több, mint 20 éve minden évben október végén-november elején nyit Gödöllőn az első és eredeti Karácsonyház, ahol 300 négyzetméteren 9 szobában több, mint 10 országból válogatott karácsonyi dekorációs elemeken és kiegészítőkön kívül itthon egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített több, mint húszféle karácsonyfával és megannyi ritka és szépséges aprósággal várják a látogatókat.


A ház előtt a gyerekeket körhinta és sült gesztenye, a felnőtteket forralt bor és finom kávé is várja.  Idén először a Karácsonyház menüt is megkóstolhatjátok a ház előttu mozgóbüfében. A menüben grillezett kolbász, csalamádé, kenyér és mustár szerepel.


Aktuális információkat a Facebook oldalukon találtok.


INFORMÁCIÓK

HELYSZÍN: A Karácsonyház a Gödöllői Királyi Kastély és a Művészetek Háza közötti parkban lévő Várkapitányi lakban található a Szabadság út 2. szám alatt.

PARKOLÁS: A Karácsonyháztól 50 méterre lévő Művészetek Háza parkolójában lehet, ahol az első másfél óra parkolási díja 20 Ft, utána pedig 440 Ft / óra a parkolás díja. Ebben a kedvezményes zónában szombat délután és vasárnap ingyenes a parkolás. A Kastély parkolója a Karácsonyházzal szemben található. Ez a parkoló kisebb és drágább is, mint a MUZA parkolója, minden nap fizetős és a díja 440 Ft / óra. A Karácsonyház mögötti parkoló rész lezárt terület, behajtani tilos táblával.


TÖMEGKÖZLEKEDÉS BUDAPESTRŐL

  • HÉV-vel az Budapest Örs Vezér terétől Gödöllő Szabadság téri állomásig (Karácsonyház innen 20 méter)
  • Vonattal a Budapest Keleti Pályaudvarról Gödöllő Vasútállomásig (Karácsonyház innen kb 300 méter)
  • Autóbusszal a Budapest Stadion Autóbuszállomás megállótól a Gödöllői Autóbusz Pályaudvarig (Karácsonyház innen 100 méter)


BELÉPŐDÍJ: Belépődíj nincs.


NYITVATARTÁS: hétfő - szombat 9:00 és 18:00 óra között, vasárnap 09:00 és 17:00 óra között. Nyitva minden nap december 24-ig (október 23-án és november 1-én is nyitva). December 24-én 9:00 – 12:00 óra között látogatható a Karácsonyház.

Év végén a két ünnep között is nyitva szoktak lenni, a pontos napokról érdemes decemberben Facebook oldalukon tájékozódni.


A Karácsonyházban egyidejűleg maximum 80 fő látogató tartózkodhat. Amennyiben a jelenlegi épületben érvényben lévő 80 fős látogatói korlátozás miatt az épület előtt sor alakul ki, akkor a sort zárás előtt 1 órával lezárják annak érdekében, hogy mindenki kényelmesen bejuthasson még a nyitvatartási időben. 

Forrás: Karácsonyház weboldala és Facebook oldala


2023. október 25.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!