Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Megújul Újbuda legnagyobb játszótere

 

Megújul Újbuda legnagyobb játszótere

A Gesztenyés játszótér sok új játékkal is kiegészül

A Diószegi úton lévő Gesztenyés játszótér felújításának alapkoncepciója, hogy a felújítás után is megmaradjon a játszótér korábbi hangulata, ezért a jó állapotú eszközök felújítás után visszakerülnek a helyükre. Emellett a játszótér kiegészül új játékokkal is, mint például trambulin, vízipumpa – homokozó sarazós játszóeszköz, alagút, hangcső, hinták, hogy több korosztály számára is változatos mozgási lehetőséget biztosítson.


A Dávid Ferenc utca felé eső játéktéren felújított és új játékok is várják majd a gyerekeket, alattuk biztonságos, színes burkolattal. A sportpálya és környéke is felújításra kerül: lecserélik a pálya burkolatát és a kerítést, növényekkel színesítik a zöldfelületeket. A Diószegi út mellé új kerítés és kapuk készülnek, a járda és az ezt szegélyező növénysávok is megújulnak.


Új parki berendezéseket is kihelyeznek; párakapu, sakkasztal, piknikpad, ivókút, madárodú, napvitorlák, kerékpártámaszok várják majd a kikapcsolódni vágyókat.


A zöldfelületek megújítása során az ép, egészséges fákat megtartják, az ápolási munkák után 5 új kisfát telepítenek. Közel 3000 évelőt és 40 cserjét ültetnek, valamint 1430 nm gyepszőnyeg, 490 nm sportgyepszőnyeg teszi majd zöldebbé a parkot.


A munkák március elején kezdődtek, a felújítás alatt a közelben lévő Feneketlen-tavi játszótér várja a gyerekeket.


2024. március 24.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!