Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Meseút a Virág Benedek Ház százéves diófájáról

 

Meseút a Virág Benedek Ház százéves diófájáról

Mesés utazás február 20. és március 20. között

Új program indul a Virág Benedek Házban, amely során izgalmas utazást tehettek a Ház udvarán! Simonfalvi Anita meseíró készített egy nagyon izgalmas mesét a 100 éves diófa utolsó diójáról. Kíváncsiak vagytok rá?Ha igen, irány a Virág Benedek Ház! Itt átvehetitek a kezdő csomagot, amivel elkalandozhattok egy izgalmas mesevilágba a történet főszereplőjével, az udvar közepén álló diófával.

 

Különös legenda kapott szárnyra Budavárban. Állítólag – de ezt csak nagyon halkan, sutyorogva szabad tovább pletykálni –, ha a döbrentei 100 éves diófáról lepottyan az utolsó dió is, akkor beteljesül az ősrégi átok: kiszárad a fa. De nem csak az, hanem az összes fa, cserje, bokor és dzsindzsa a Tabánban. A fán élő állatok összefogtak, hogy az ágon tartsák az utolsó diót, amíg megtörik az átkot.

De ki varázsolta el a fát? Ki az a Kancsilla, a zsebőzike és hogy került a fa tetejére?  Gyere el a Virág Benedek Házba, kopogtasd meg a diófát, járd végig a Meseutat és minden kiderül!

 

A programra hétfőtől péntekig 10-18 óráig lehet jelentkezni.

A csomag ára: 1000 Ft (mely összeget egyszer kell megfizetni, de bármennyien részt vehetnek a sétán).

 

Törjétek meg az átkot és mentsétek meg a százéves diófát, hogy még legalább száz évig díszíthesse a Virág Benedek Ház udvarát!

 

A programot 4-10 éves gyerekeknek és szüleiknek, nagyszüleiknek ajánljuk.


2023. február 17.

 

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!