Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Mindenkit vár a törökbálinti Meseerdő

 

Mindenkit vár a törökbálinti Meseerdő

Ahol mesebeli tündérek és manók kalauzolják a látogatókat

Családoknak télen is remek időtöltés a séta a törökbálinti Meseerdőben, ahol az erdei ösvény 11 állomásán állatok, mesebeli manók és tündérek kalauzolnak minket úgy, hogy mi magunk is a mese részesei lehetünk.


ÁTMENETILEG ZÁRVA!

Törökbálint Város Önkormányzata és a Pilisi Parkerdő Zrt. együttműködésében létrehozott játékos erdei ösvényen állatok, mesebeli manók, tündérek kérik a gyerekeket, hogy segítsenek az erdő lakóinak életét megkeserítő hatlábú szarvasállat megszelídítésében. 11 állomáson keresztül játékos feladatok várják a 4-10 éves gyerekeket. A játékok, feladatok úgy vannak összeállítva, hogy kisebb és nagyobb gyerekek is találjanak benne kihívást, akár egyedül, akár csoportosan, de aki csak nézelődni szeretne, annak is remek szórakozást kínál az ösvény.

Játék közben a kiemelt helyszíneken látható QR kódok okostelefonos beolvasása után egy-egy dalt is meghallgattok. A játék alapjául szolgáló mese a feladatok végén egyben elolvasható.

Helyszín: a Törökbálinti Focipálya (TTC pálya) melletti, piros jelzéssel kijelölt túraösvény első szakasza.

Koordináták: 47.43009178058586, 18.923422377262195

Megközelítés: Budapestről a Kelenföldi Metróállomástól a 172-es vagy 173-as busszal a Munkácsy Mihály utcai megállóhoz kell érkezni. Az Alsóerdősor utcán gyalogosan jutunk el a sportpályáig. A pálya mellett (a pályával szembe állva bal kéz felől) induló erdei úton 100 méter séta után kapu jelzi az ösvény kezdetét. Bár az összes törökbálinti erdei bejárat felől van az ösvénynek összeköttetése, érdemes a focipálya felől érkezni, a játék irányának megfelelően.

Forrás: torokbalint.hu és a Pilisi Parkerdő Facebook oldala

2022. január 25.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!