Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Nyitott szertárkapuk a tűzoltóknál május 27-én

 

Nyitott szertárkapuk a tűzoltóknál május 27-én

A Nemzetközi Gyermeknap alkalmából idén is megnyílnak országszerte a tűzoltószertárak kapui.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, annak területi és helyi szervei katasztrófavédelmi gyermeknapot tartanak május 27-én, vasárnap.

A katasztrófavédelmi gyermeknap alkalmából 10 és 16 óra között a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok és katasztrófavédelmi őrsök, a kezdeményezéshez önkéntesen csatlakozó önkormányzati tűzoltó-parancsnokságok, önkéntes tűzoltó egyesületek és létesítményi tűzoltóságok, a bemutatóteremmel, kiállítással és emlékszobával rendelkező igazgatóságok és katasztrófavédelmi kirendeltségek, valamint a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma és vidéki kiállítóhelyei várják a családokat, hogy a gyermekek testközelből is megismerhessék a szolgálatot adó tűzoltók hétköznapjait, bejárhassák a laktanyákat, felülhessenek a járművekre és kipróbálhassák a leglátványosabb tűzoltóeszközöket.

Gyermeknap alkalmából a tűzoltók országszerte több próbariasztást is tartanak majd május utolsó vasárnapján, miközben számos izgalmas bemutatóval fogadják a gyermekeket, illetve az általános és középiskolás diákokat.

Lista a laktanyákról itt: nyitott-szertarkapuk.pdf

Forrás: Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság FB-oldala

Fotó: Bázelné Mihályka Szabina tű. hadnagy

2018. május 8.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!