Keresem
Gyerekprogram helyszínek

Bálna program

Látjátok? Teli vagyunk ötletekkel, meglepetésekkel... Vajon még bálna programot is kínálunk nektek? Kattintsatok ide és meglátjátok!

PROGRAMOK

A fenti linkre kattintva megtalálod az összes adatbázisunkban szereplő programot. Válogass kedvedre! 

Óriásbábok az Andrássy úton

 

Óriásbábok az Andrássy úton

Május 6-án 17:00 órától

Május 6-án 17:00-tól óriásbábok lepik el az Andrássy utat! Az Abstract- I. Budapesti Nemzetközi Kortárs Bábfesztivál megnyitóján a La FAM Cia de Teatre spanyol társulat egy különleges, ötméteres robotikus Achillesz bábbal érkezik a felvonulásra, amelyhez a Budapest Bábszínház Helló, Héraklész! című előadásának óriásbábjai is csatlakoznak majd.






Akhilleusz, Thetisz istennő és a halandó Péleusz fia, a görög mitológia egyik legnagyobb hőse volt. A trójai háborúban harcolók közül ő szerezte a legnagyobb dicsőséget és döntő szerepet játszott a görögök győzelmében. Ám Akhilleusz, emberfeletti tulajdonságai ellenére, halandó volt. Rendkívüli ereje, kegyetlensége, arroganciája és szépsége lett a mérce minden halandó számára, aki megpróbál felemelkedni, és veszélyekkel és dicsőséggel teli életet élni. Akhilleusz 5 és fél méteres magasságával és közel 1000 kg-os súlyával tör be a városba, végigsöpörve az utcákon és tereken, megzavarva a mindennapi életet. Megdöbbentő látvány, lenyűgöző hatású produkció, amely teljesen megbabonáz mindenkit, aki látja az utcán sétálni. Egy vándorló utcaszínházi show, amelyben Akhilleusz, az 5 és fél méter magas, csuklós óriás töri meg egy város mindennapjait.

vissza
Minden héten friss hírekről, programokról készítünk összeállítást.
Tarts velünk, iratkozz fel tippjeinkre!